Programma komende week

Belangrijk:
Aan de onderstaande veldindeling cq kleedkamer indeling van het wedstrijdprogramma kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien bepaalde velden worden afgekeurd is het niet per definitie zo dat dan ook de in het wedstrijdprogramma op die velden geplande wedstrijden worden afgelast.

Er wordt immers een veldherindeling gemaakt waarbij wedstrijden, gepland op afgekeurde velden, op basis van de prioriteitsregeling worden verschoven naar wél bespeelbare velden, waarbij de dan op die velden geplande wedstrijden alsnog worden afgelast.

Ook aan een eventueel vermelde kleedkamer-indeling kunnen géén rechten worden ontleend. Bij het uitlopen van wedstrijden bestaat de mogelijkheid dat er een andere kleedkamer wordt toegewezen.

Op dit moment gelden in verband met het coronavirus de volgende extra  maatregelen:

• Wij vragen alle teams, eigen en bezoekende, al omgekleed naar het complex te komen. Dit zorgt ervoor dat voorafgaand aan de wedstrijd de kleedkamers zo min mogelijk gebruikt worden.
    • De kleedkamers zijn bij uitstek de plek waar een grotere groep sporters op korte afstand van elkaar verblijven. Daar zit een ongewenst verspreidingsrisico.
    • Er mag om die reden geen grote groep spelers gelijktijdig gebruik maken van een kleedkamer. Wij stellen die maximale groepsgrootte vast op 8 spelers.
    • Leiders/trainers moeten toezien op het maximum van 8 spelers in de kleedkamers.
    • Seniorenteams krijgen waar mogelijk 2 kleedkamers per team toegewezen. Indien dat niet mogelijk is, dan zal een team in delen om beurten de kleedkamers mogen gebruiken. De selectieteams krijgen te allen tijde 2 kleedkamers per team.
    • Ook bij senioren teams (behalve A-categorie selectieteams) kan het voor komen dat er geen kleedkamer beschikbaar is. Staat er niets ingevuld, dan is er voor dat team géén kleedkamer beschikbaar, anders dus minimaal 1 kleedkamer.
    • Omdat seniorenteams meer kleedkamers nodig hebben, zullen we voor thuisspelende jeugdteams zeker niet altijd een kleedkamer ter beschikking hebben. (staat er niets ingevuld, dan is er voor dat team géén kleedkamer beschikbaar).
    • De kleedkamers zijn niet beschikbaar voor teambesprekingen. In de kantine is ook geen ruimte voor besprekingen van grotere groepen. Er zal voor dit soort besprekingen gebruik gemaakt moeten worden van de ruimte op het buitenterrein.
    • In de kleedkamers zal door middel van belijning aangegeven worden welke ruimte beschikbaar is voor een speler.
Er staan voor komende week geen wedstrijden op de planning