Team-nieuws

Team-nieuws

PERSONELE MUTATIES IN HET BESTUUR

12 juni 11:15  Gedurende dit seizoen hebben enkele bestuursleden aangegeven dat zij na dit seizoen willen gaan stoppen met hun activiteiten voor SVS. meer »

1094x gelezen

OOK SVS IS ER KLAAR VOOR

4 juni 11:00  Je bent welkom. Welkom als je al lid bent van een van de mooie verenigingen die Capelle rijk is. Maar ook welkom als je eens wilt kijken of het iets voor jou is. Want de Capelse sport is er klaar voor! meer »

859x gelezen

PARKEREN OP WEDSTRIJDDAGEN

3 juni 21:15  Vanaf zaterdag 5 juni begint de regio cup voor jeugdspelers tot O17. Iedereen staat te trappelen om eindelijk weer eens wedstrijden tegen andere verenigingen te kunnen spelen. Ondanks dat veel tegenstanders uit de regio komen, verwachten we veel bezoekers die hun auto willen parkeren bij SVS. We verwachten dat dit wat problemen kan geven omdat ook de vaccinatie locatie in Sporthal Schenkel gebruik maakt van onze parkeerplaats.meer »

765x gelezen

CORONA UPDATE (21) : KNVB REGIOCUP VOOR JEUGD VAN START

28 mei 21:15  Goed nieuws. Het demissionair kabinet heeft vrijdagavond aangekondigd de coronaregels met ingang van 5 juni te versoepelen. Jeugdwedstrijden tussen teams van verschillende verenigingen zijn dan weer volledig toegestaan en voetballers van 27 jaar en ouder mogen weer normaal trainen. Het blijft wel zo dat er nog steeds géén publiek is toegestaan op de sportaccommodatie, dus ouders/verzorgers en toeschouwers zijn niet welkom tijdens trainingen en/of wedstrijden.meer »

1114x gelezen

CORONA UPDATE (20): OPENING TERRAS VANAF ZATERDAG 29 MEI

21 mei 11:45  Zoals bekend zijn vanaf woensdag 19 mei enkele corona-maatregelen versoepeld. Hoewel de kantine en kleedkamers nog wel gesloten moeten blijven en er ook nog steeds tijdens trainingen en onderlinge wedstrijden geen publiek langs de lijnen mag staan, kan wel weer het terras worden geopend.meer »

1177x gelezen

ZOMERSTOP <> STARTDATA BEKER- EN COMPETITIEWEDSTRIJDEN SEIZOEN 2021-2022

16 mei 21:00  Vanaf zondag 27 juni 2021 zijn er géén trainingen meer voor alle teams, en is ons complex dan ook gesloten. Voor alle jeugdteams geldt in ieder geval een verplichte zomerstop vanaf maandag 28 juni tot en met zondag 15 augustus 2021.meer »

1819x gelezen

SVS ZOEKT JEUGDTRAINERS !!

16 mei 20:30  SVS is op zoek naar jeugdtrainers voor diverse jeugdteams. De jongens en meisjes trainen op 2 middagen of avonden in de week. Indien je maar 1 middag kan/wil is dit zeker bespreekbaar. Bij SVS kan ieder kind vanaf 8 jaar 2 keer per week trainen. Dit kan alleen als we voldoende trainers / begeleiders hebben. meer »

1097x gelezen

Gezocht ! Jeugdspelers die SVS komen versterken

16 mei 20:15  SVS is op zoek naar jeugdspelers die volgend seizoen de teams komen vergroten. Het jeugdbestuur is druk bezig met de teamindeling voor het seizoen 2021/2022. De diverse teams kunnen volgende jaar wel weer het veld op, maar de meeste teams kunnen nog wel extra spelers gebruiken. Daarnaast is er voor de allerjongste jeugd (vanaf 5 jaar) de mogelijkheid om mee te doen met de Mini’s. meer »

1185x gelezen

De waarde van SVS staat op het veld en op het dak

16 mei 13:00  Geen klusje is ze te veel en hoewel ze maar met zijn zessen zijn kunnen ze ‘slap ouwehoeren’ voor tien. SVS koestert de zeskoppige onderhoudsploeg, die van alle markten thuis is. “Hier zijn we nog nuttig, thuis vooral tot last.” Mochten er mensen zijn die zich ook vrijwillig willen inzetten voor onze vereniging en de onderhoudsploeg willen komen versterken, dan zijn zij uiteraard van harte welkom.meer »


OPZEGGEN VAN JE LIDMAATSCHAP

8 mei 22:00  Als je nu al weet dat je na dit seizoen wilt stoppen met voetballen bij SVS, stuur dan zo spoedig mogelijk een e-mail naar de ledenadministratie. Het opzeggen via een trainer of leider is dus niet voldoende om het lidmaatschap te beëindigen.meer »

1448x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!