Team-nieuws

TRAININGSSCHEMA DECEMBER 2021 IVM TRAININGEN OVERDAG

CORONA UPDATE (27) : CORONA MAATREGELEN PER 28 NOVEMBER – WAT ZIJN DE GEVOLGEN VOOR SVS

29 november 21:45  Wij hebben jullie 27 november geïnformeerd dat het bestuur vanavond zou overleggen over de gevolgen van de corona maatregelen per 28 november. meer »

CORONA UPDATE (26) : CORONA MAATREGELEN PER 28 NOVEMBER 2021

27 november 10:15  Gisteravond was er weer een persconferentie waar nieuwe maatregelen zijn aangekondigd om het aantal corona besmettingen terug te dringen en de druk op de zorg te verlichten. Voor SVS hebben de nieuwe maatregelen tot gevolg dat er na 17.00 uur geen activiteiten meer kunnen plaatsvinden op ons terrein. meer »

CORONA UPDATE (25) : CORONA MAATREGELEN PER 16 NOVEMBER

16 november 3:15  Helaas stijgt het aantal positieve corona besmettingen zeer sterk en zijn er weer aangescherpte maatregelen nodig. Het bestuur begrijpt heel goed dat niet iedereen de nieuwe maatregelen met gejuich heeft ontvangen, maar gezien de snelle stijging van het aantal besmettingen is actie van de overheid wel noodzakelijk.meer »

CORONA UPDATE (24) : VANAF ZATERDAG 13 NOVEMBER 2021 NIEUWE CORONA MAATREGELEN

13 november 10:00  Per 13 november heeft het demissionair kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd voor de sport. meer »

CORONA UPDATE (23) : VANAF AS ZATERDAG 6 NOVEMBER 2021 NIEUWE CORONA MAATREGELEN

4 november 22:45  Per 6 november heeft het demissionair kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd voor de sport. Bij sporten op buitensportlocaties is er voor publiek en sporters vanaf 18 jaar een CoronaToegangsBewijs (CTB) vereist, maar dat geldt alleen voor de binnenruimtes van de sportlocatie (zoals kleedkamers, toilet, bestuurskamer, sportkantine) en het buitenterras.meer »

SPAREN VOOR DE CLUBKAS VAN SVS : DE AH ACTIE IS VOORBIJ, MAAR DE PLUS GAAT NOG EVEN DOOR

9 oktober 20:45  De actie van AH waarbij er gespaard kon worden voor de clubkas van SVS is inmiddels afgelopen, maar de actie van PLUS gaat nog even door. Natuurlijk zijn wij blij met deze acties en vertrouwen er dan ook op dat velen van jullie deel willen nemen aan deze acties. Doe dus mee en geef SVS een steuntje in de rug.meer »

CORONA UPDATE (22) : Corona maatregelen per 25 september 2021

24 september 8:45  Vanaf 25 september heeft de overheid de coronamaatregelen verder versoepeld. Vanaf zaterdag is het o.a. niet langer nodig 1,5 meter afstand te houden, maar in de horeca wordt wel het coronatoegangsbewijs verplicht.meer »

COLLEGA'S GEZOCHT M/V : IK GA FLUITEN

22 september 19:15  Hey heb jij zin om te komen fluiten bij onze club? En ervoor zorgen dat iedereen met plezier van het veld stapt? Dat kan. meer »

Vacatures Hoofdtrainer selectie JO8 en assistent-trainers JO8 pupillen

22 september 10:45  SVS is met spoed op zoek naar een hoofdtrainer voor de selectie van JO8 en assistent-trainers voor alle JO8 teams. Wij hebben op dit moment 3 volledige JO8-teams (allen met zeer talentvolle kinderen), die helaas nog niet voorzien zijn van trainers. meer »