Team-Nieuws MO13-1

SVS ZOMERWEEKEND 2021 "NO LIMIT" : de terugblik

20 juli 14:00  Na maanden van voorbereiding en duimen voor goed weer, was het eindelijk zo ver, het Zomerweekend 2021 "NO LIMIT" op SVS. Door de huidige corona maatregelen kregen we vlak voor de start 2 dompers te verwerken. We mochten niet logeren op het veld en de kinderdisco mocht ook geen doorgang vinden. Maar de organisatie is daar creatief mee omgegaan. meer »

TIJDSCHEMA SVS ZOMERWEEKEND 2021 "NO LIMIT" en helaas géén toeschouwers toegestaan

7 juli 22:45  Op veler verzoek delen we hier alvast het tijdschema van het Zomerweekend. We hebben de deelnemers in 3 groepen verdeeld: Groep 1 = geboortejaren 2012 & 2013) Groep 2 & 3 = geboortejaren 2009, 2010 & 2011meer »

ZOMERWEEKEND 2021 NO LIMIT : IT GIET OAN, maar we mogen helaas niet blijven slapen

2 juli 20:45  Zoals eerder gecommuniceerd zijn wij voor de organisatie van het SVS Zomerweekend een procedure gestart voor het verkrijgen van een vergunning voor het evenement. Een vergunning die met name bedoeld is voor de overnachting met tentjes op het terrein.meer »

ZOMERWEEKEND 2021 : IT GIET OAN ofwel HET GAAT DOOR!

24 juni 20:45  We weten het nu zeker: SVS Zomerweekend ‘NO LIMIT’ gaat door! In de voorbereidingen worden de laatste puntjes op de ‘i’ gezet om straks helemaal klaar te zijn voor een fantastisch weekend.meer »

PERSONELE MUTATIES IN HET BESTUUR

12 juni 11:15  Gedurende dit seizoen hebben enkele bestuursleden aangegeven dat zij na dit seizoen willen gaan stoppen met hun activiteiten voor SVS. meer »

OOK SVS IS ER KLAAR VOOR

4 juni 11:00  Je bent welkom. Welkom als je al lid bent van een van de mooie verenigingen die Capelle rijk is. Maar ook welkom als je eens wilt kijken of het iets voor jou is. Want de Capelse sport is er klaar voor! meer »

PARKEREN OP WEDSTRIJDDAGEN

3 juni 21:15  Vanaf zaterdag 5 juni begint de regio cup voor jeugdspelers tot O17. Iedereen staat te trappelen om eindelijk weer eens wedstrijden tegen andere verenigingen te kunnen spelen. Ondanks dat veel tegenstanders uit de regio komen, verwachten we veel bezoekers die hun auto willen parkeren bij SVS. We verwachten dat dit wat problemen kan geven omdat ook de vaccinatie locatie in Sporthal Schenkel gebruik maakt van onze parkeerplaats.meer »

JEUGDAFDELING SVS - Hoe nu verder?

3 juni 12:30  Beste trainers en overige belanghebbenden, Voor het tweede jaar op rij kunnen we, door het Coronavirus, het voetbalseizoen helaas niet afsluiten zoals we dat graag zouden willen. Gelukkig maakt de start van de ‘Regio Cup’ voor jeugdteams tot en met de O17 van aanstaande zaterdag dit toch een klein beetje goed. meer »

Yes! Het Zomerweekend gaat sowieso door!

2 juni 15:45  De voorbereidingen voor de dagprogramma’s zijn inmiddels in volle gang. Een spetterend programma is in de maak!meer »

CORONA UPDATE (21) : KNVB REGIOCUP VOOR JEUGD VAN START

28 mei 21:15  Goed nieuws. Het demissionair kabinet heeft vrijdagavond aangekondigd de coronaregels met ingang van 5 juni te versoepelen. Jeugdwedstrijden tussen teams van verschillende verenigingen zijn dan weer volledig toegestaan en voetballers van 27 jaar en ouder mogen weer normaal trainen. Het blijft wel zo dat er nog steeds géén publiek is toegestaan op de sportaccommodatie, dus ouders/verzorgers en toeschouwers zijn niet welkom tijdens trainingen en/of wedstrijden.meer »