Programma komende periode

Belangrijk:
Aan de onderstaande veldindeling cq kleedkamer indeling van het wedstrijdprogramma kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien bepaalde velden worden afgekeurd is het niet per definitie zo dat dan ook de in het wedstrijdprogramma op die velden geplande wedstrijden worden afgelast.

Er wordt immers een veldherindeling gemaakt waarbij wedstrijden, gepland op afgekeurde velden, op basis van de prioriteitsregeling worden verschoven naar wél bespeelbare velden, waarbij de dan op die velden geplande wedstrijden alsnog worden afgelast.

Ook aan een eventueel vermelde kleedkamer-indeling kunnen géén rechten worden ontleend. Bij het uitlopen van wedstrijden bestaat de mogelijkheid dat er een andere kleedkamer wordt toegewezen.

De gegevens worden opgehaald...
Er zijn geen wedstrijden gevonden. Pas de filteropties aan of gebruik een groter datumbereik

{{dict.datum;}}