Team-nieuws JO15-2

Team-nieuws JO15-2

Toernooi donderdag 17 mei 2012

 

Toernooiverslag

17-05-12

locatie: CVV Zwervers

 

Op donderdag 17 mei (hemelvaartsdag) gingen we naar een C-toernooi op zwervers, toen iedereen er was aangekomen, hadden we even tijd om ons aan te kleden en wat later moesten we gelijk beginnen. De eerste wedstrijd hadden we makkelijk kunnen winnen maar dat was dus niet gebeurd. We veloren doordat er een mannetje niet gedekt stond en die kopte hem heel mooi het doel in.
Maar we hadden nog veel meer wedstrijden. We hadden de tweede wedstrijd ook een
beetje verpest door geen doelpunten te maken en de tegenpartij wel. Jammer genoeg
verloren we die ook met 0-1.
De derde en de vierde wedstrijd speelden we best verdedigend en speelden we allebei
met 0-0, niet zo goed dus maar we hadden nog een wedstrijd te gaan en daar
speelden we een beetje hard maar dat leek zo omdat de tegenpartij een beetje
bang was voor ons. Het eerste doelpunt kwam door Bobby. Hij scoorde met een
mooi boog het doel in en de tweede goal was door Naoufal die weer eens gewoon
de bal aan z’n voet kreeg aangespeeld en gewoon schoot en eindstand was 0-2
voor svs. We hebben onze uiterste best gedaan en het was leuk om voor het
laatst nog met elkaar een toernooi te spelen.

 

Gr Hilmi Dalama en Kursad Yilmaz

 
C-toernooi Dinteloord

 

Paasmaandag 9 april 2012

 

Het was een leuk maar nat toernooi. SO Soest won het toernooi. Wij werden 5e.

De dag begon erg vroeg. We verzamelden om 8.00 uur op SVS. De rit naar Dinteloord was voorspoedig maar de hele dag regende het. Het spel van onze jongens van C2 maakte dat meer dan goed. Ze speelden heel goed. Als teamleidster ben ik heel trots op hen en alle aanwezige ouders waren dat ook. Natuurlijk was trainer Dennis Rutte apetrots op zijn jongens want het is niet niks om 5e te worden van de 28 teams.
Mogelijk hadden we zelfs de eerste plaats kunnen halen, als het lot ons wat beter gezind was geweest.

Het team van C2 was geweldig op dreef, mede dank zij de steun van een paar spelers uit C1: Bianca Troost, Ricardo Butt, Harvey Schouten en Jeroen Oorbeek die gevraagd waren vanwege een vakantievierende speler en een paar spelers die mogelijk niet geheel konden meespelen. De wedstrijden werden gekeept door Ricky Nieuwland behalve de laatste wedstrijd waarin hij ging spelen als verdediger. Tijdens deze wedstrijd liet hij zien dat hij mooi over het veld kon sliden om de bal binnen het veld te houden. Bianca Troost speelde in de andere wedstrijden mee in de voorhoede. Ze maakte hierbij een paar hele mooie aanvallen. Verder keepte Bianca bij de shoot-outronde, de penaltyronde en de laatste wedstrijd.

Heel verrassend wonnen we de wedstrijd tegen Victoria ’04 1, terwijl dit het C1-team van Victoria ’04 was.
Het was zo verrassend omdat we van hun 2e team verloren. Na wat nadenken, was het eigenlijk ook niet zo verrassend. Het kwam wel vaker voor bij C2. Vaak wonnen we van sterke teams en verloren we van zwakke teams. Bij teams van gelijk niveau wonnen we of verloren we afwisselend. Hierdoor krijg je de vraag: hoe komt dat? Van de spelers kreeg ik het antwoord: “We winnen als we op de bal jagen en blijven jagen.” Mijn conclusie is dat je aan dit toernooi kunt zien wat het resultaat is van het harde werken in het afgelopen jaar: het aanwezige talent en hun groei. Een groei die ze konden ontwikkelen dank zij de goede trainingen van de trainers Dennis Rutte en Erwin
Hoefnagel.

Avang Ku, teamleidster C2

 
Het toernooi bestond uit wedstrijden van 15 minuten en een nevencompetitie met daarin shoot-outronden, penaltyronde en een snelheidsmeterronde. Helaas kon de snelheidsmeterronde niet doorgaan vanwege falend apparatuur. SO Soest won het toernooi. Wij werden 5e. De nevencompetitie werd gewonnen door Dongen.

 

Wedstrijden

Eerste wedstrijd 11:10 11:25 Barendrecht - SVS

2-0 gewonnen met als scoorders: Ricardo en Daymen  

Tweede wedstrijd 12:30 - 12:45 SVS - Victoria'04 2

1-0 verloren. Het was een spannende wedstrijd met veel mogelijkheden aan beide zijde. Victoria ’04 had net geluk. 

Derde wedstrijd 13:30 - 13:45 De Fendert - SVS
3-0 gewonnen. Ricardo scoorde in deze wedstrijd twee goals en Naoufal maakte het 3e doelpunt. 

Kwartfinale-1 14:30 - 14:45 Nr 1 Poule G - 1e nummer 2 plaatsing 4 dus beste van alle 2en.

Hierdoor speelden we tegen Victoria ‘04 2. Deze wedstrijd hadden we helaas met 1-0   verloren. Een heel spannend moment was het toen Hilmi naar het doel kopte vanuit een corner maar helaas, het was net te hoog. 

Kwartfinale-2  15:10 - 15:25 Wedstrijd tegen Victoria ’04 1.

Gewonnen met 4-1. C2 speelde heel goed. De jongens wilden gewoon winnen. Het was een mooie wedstrijd om te zien. Naoufal scoorde de eerste goal. Hierdoor werd Victoria wat feller wat resulteerde in een strafschop die door Ricardo werd genomen waardoor het 2-0 werd. Victoria kwam terug met 2-1. C2 speelde goed over. Hilmi had er ook zin in en raasde langs de spelers van Victoria. Hilmi maakte 3-1. Enkele spelers van Victoria probeerden Hilmi nog onderuit te halen maar vielen zelf als ze tegen de “muur” Hilmi aankwamen. Uiteindelijk   scoorde Hilmi nogmaals door goed samenspel van het hele team C2. 

Onze finalewedstrijd om de 5e of 6e plaats tegen CWO 16:10-16:25.
Gewonnen met 4-3. De wedstrijd zelf werd afgesloten met 0-0 waardoor de strijd beslecht   werd met strafschoppen. Dit was heel spannend. De tegenpartij mocht eerst beginnen met de strafschoppen. De tegenstander schoot de eerste drie ballen netjes in het doel. Bob, Naoufal en Ricardo hielden goed tegenwicht door ook in het doel te schieten. Bianca hield echter de vierde goal tegen waardoor Hilmi ons aan de overwinning bracht door netjes de bal in het doel te knallen. 

SVS C2 behaalde door deze resultaten de 5e plaats. Aangezien het hier gaat om 28 teams uit allerlei klassen van de algemene competitie in deze regio, kan ik vol trots zeggen dat we met recht één van de allerbesten zijn van de C-teams. Hiep hiep hoera voor C2!

 

Shoot-outronden

11:30 - 11:45 ronde 1
(4-1)

SVS

Strijen 2

14:10 - 14:25 ronde 2 (3-3)

SVS

Victoria ’04 1

Ricardo 1

1

Ricardo 0

1

Harvey 0

0

Harvey 1

1

Daymen 1

0

Daymen 1

0

Dennis 1

0

Dennis 0

0

Bianca 1

0

Bianca 1

1


 

De penaltyronde 14:10 - 14:25 was tegen Victoria'04 1

Ronde 1 (5-3 )

SVS

Victoria ‘04

Ronde 2 (5-2)

SVS
 

Victoria ‘04

Bob S.

1

1

 

1

1

Bob Z.

1

0

 

1

0

Hilmi

1

1

 

1

1

Naoufal

1

1

 

1

0

Ricardo

1

0

 

1

0

 

 MONSTERUITSLAG


C2 heeft zaterdag 19 november gewonnen met 13-0   
 

Ga naar
www. svsvoetbal.nl ->

teams ->

junioren ->

C2 ->
competitie  ->
uitslagen -> groene icoontje 

PERSONELE MUTATIES IN HET BESTUUR

12 juni 11:15  Gedurende dit seizoen hebben enkele bestuursleden aangegeven dat zij na dit seizoen willen gaan stoppen met hun activiteiten voor SVS. meer »

1094x gelezen

OOK SVS IS ER KLAAR VOOR

4 juni 11:00  Je bent welkom. Welkom als je al lid bent van een van de mooie verenigingen die Capelle rijk is. Maar ook welkom als je eens wilt kijken of het iets voor jou is. Want de Capelse sport is er klaar voor! meer »

859x gelezen

PARKEREN OP WEDSTRIJDDAGEN

3 juni 21:15  Vanaf zaterdag 5 juni begint de regio cup voor jeugdspelers tot O17. Iedereen staat te trappelen om eindelijk weer eens wedstrijden tegen andere verenigingen te kunnen spelen. Ondanks dat veel tegenstanders uit de regio komen, verwachten we veel bezoekers die hun auto willen parkeren bij SVS. We verwachten dat dit wat problemen kan geven omdat ook de vaccinatie locatie in Sporthal Schenkel gebruik maakt van onze parkeerplaats.meer »

765x gelezen

JEUGDAFDELING SVS - Hoe nu verder?

3 juni 12:30  Beste trainers en overige belanghebbenden, Voor het tweede jaar op rij kunnen we, door het Coronavirus, het voetbalseizoen helaas niet afsluiten zoals we dat graag zouden willen. Gelukkig maakt de start van de ‘Regio Cup’ voor jeugdteams tot en met de O17 van aanstaande zaterdag dit toch een klein beetje goed. meer »

778x gelezen

CORONA UPDATE (21) : KNVB REGIOCUP VOOR JEUGD VAN START

28 mei 21:15  Goed nieuws. Het demissionair kabinet heeft vrijdagavond aangekondigd de coronaregels met ingang van 5 juni te versoepelen. Jeugdwedstrijden tussen teams van verschillende verenigingen zijn dan weer volledig toegestaan en voetballers van 27 jaar en ouder mogen weer normaal trainen. Het blijft wel zo dat er nog steeds géén publiek is toegestaan op de sportaccommodatie, dus ouders/verzorgers en toeschouwers zijn niet welkom tijdens trainingen en/of wedstrijden.meer »

1114x gelezen

CORONA UPDATE (20): OPENING TERRAS VANAF ZATERDAG 29 MEI

21 mei 11:45  Zoals bekend zijn vanaf woensdag 19 mei enkele corona-maatregelen versoepeld. Hoewel de kantine en kleedkamers nog wel gesloten moeten blijven en er ook nog steeds tijdens trainingen en onderlinge wedstrijden geen publiek langs de lijnen mag staan, kan wel weer het terras worden geopend.meer »

1177x gelezen

ZOMERSTOP <> STARTDATA BEKER- EN COMPETITIEWEDSTRIJDEN SEIZOEN 2021-2022

16 mei 21:00  Vanaf zondag 27 juni 2021 zijn er géén trainingen meer voor alle teams, en is ons complex dan ook gesloten. Voor alle jeugdteams geldt in ieder geval een verplichte zomerstop vanaf maandag 28 juni tot en met zondag 15 augustus 2021.meer »

1819x gelezen

SVS ZOEKT JEUGDTRAINERS !!

16 mei 20:30  SVS is op zoek naar jeugdtrainers voor diverse jeugdteams. De jongens en meisjes trainen op 2 middagen of avonden in de week. Indien je maar 1 middag kan/wil is dit zeker bespreekbaar. Bij SVS kan ieder kind vanaf 8 jaar 2 keer per week trainen. Dit kan alleen als we voldoende trainers / begeleiders hebben. meer »

1096x gelezen

Gezocht ! Jeugdspelers die SVS komen versterken

16 mei 20:15  SVS is op zoek naar jeugdspelers die volgend seizoen de teams komen vergroten. Het jeugdbestuur is druk bezig met de teamindeling voor het seizoen 2021/2022. De diverse teams kunnen volgende jaar wel weer het veld op, maar de meeste teams kunnen nog wel extra spelers gebruiken. Daarnaast is er voor de allerjongste jeugd (vanaf 5 jaar) de mogelijkheid om mee te doen met de Mini’s. meer »

1185x gelezen

De waarde van SVS staat op het veld en op het dak

16 mei 13:00  Geen klusje is ze te veel en hoewel ze maar met zijn zessen zijn kunnen ze ‘slap ouwehoeren’ voor tien. SVS koestert de zeskoppige onderhoudsploeg, die van alle markten thuis is. “Hier zijn we nog nuttig, thuis vooral tot last.” Mochten er mensen zijn die zich ook vrijwillig willen inzetten voor onze vereniging en de onderhoudsploeg willen komen versterken, dan zijn zij uiteraard van harte welkom.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!