Team-nieuws VR18+1

Team-nieuws VR18+1

SVS doet mee met de week van de scheidsrechter

30 september 14:00  Van 1 tot 9 oktober is het de Week van de Scheidsrechter. Zonder scheids, geen wedstrijd is een veel gehoorde kreet. Ook bij ons is het iedere week weer zoeken, vragen en smeken om scheidsrechters te vinden die de wedstrijden kunnen begeleiden.meer »

103x gelezen

"Operatie Timo - De Documentaire"

30 september 9:00  "Operatie Timo - De Documentaire" is begonnen. Met op 8 oktober de 1e sportieve missie: opnamedag op SVS tijdens een speciale oefenwedstrijd tussen SVS JO17-1 en cvv Zwervers JO17-1meer »

272x gelezen

Zichtbaarheid spelersnaam + foto op voetbal.nl app en onze eigen website

20 september 21:45  Momenteel zien wij dat toch veel leden helaas op “afgeschermd” staan en dus ook niet zichtbaar zijn op de teampagina’s. Dat is natuurlijk een beetje zonde. De zichtbaarheid dient minimaal op "beperkt" te staan voor onze website en voor de voetbal.nl app om deze zo goed mogelijk te laten functioneren! Via de instellingen in het menu van de Voetbal.nl app of voetbal.nl website kun je zelf je zichtbaarheid instellen voor de voetbal.nl app, maar ook voor de teampagina's op de website van SVS.meer »

171x gelezen

Vervanging Edwin Knops

19 september 16:30  Op 2 september is bekendgemaakt dat Edwin Knops zijn functie binnen het bestuur binnenkort zal neerleggen. Het doet ons genoegen jullie te kunnen informeren dat we inmiddels opvolging hebben gevonden.meer »

286x gelezen

Statiegeld op kleine plastic flesjes, doneer aan de club!

15 september 12:30  Sinds 1 juli 2021 zit er € 0,15 statiegeld op kleine plastic flessen frisdrank en water. Dit statiegeldsysteem bevordert het hergebruik van plastic flessen en helpt zwerfafval te verminderen. Indien je het statiegeld retour wilt, kan je er altijd voor kiezen om het flesje mee te nemen en het in te leveren op een plek waar statiegeld wordt uitbetaald. Sportlocaties mogen als enige innamelocatie de statiegeld-opbrengst gebruiken ten gunste voor de clubkas.meer »

157x gelezen

Belangenorganisatie amateurvoetbal luidt noodklok over energierekening voetbalclubs

8 september 21:15  De BAV (Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen) heeft een brief aan minister Ernst Kuipers (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) gestuurd over de zorgen die er bij amateurclubs zijn over de energierekening.meer »


Verhoging kantineprijzen per 10 september 2022

5 september 21:45  De afgelopen maanden is ook SVS geconfronteerd met hogere inkoopprijzen en aanzienlijk hogere energiekosten. Een deel van de hogere energiekosten wordt gecompenseerd door de energietoeslag op de contributie, maar dat is niet voldoende om alle prijsstijgingen te dekken. Helaas zijn wij dan ook genoodzaakt om per 10 september 2022 de kantineprijzen te verhogen. meer »

427x gelezen

Speler SVS positief getest

5 oktober 21:15  Vandaag zijn wij geïnformeerd dat een speler van SVS 3 positief is getest op het corona virus. De betreffende speler is sinds 29 september niet meer op de vereniging geweest en heeft sindsdien ook geen nauw contact meer gehad met zijn medespelers.meer »

1814x gelezen

Corona update (12) :Update maatregelen corona

30 september 21:30  Vanaf dinsdag 29 september zijn nieuwe, scherpere maatregelen van kracht. Hoewel deze aanscherping niet goed uitpakt voor ons als vereniging, is het geweldig om te zien hoe de leden hiermee omgaan. Ook zonder strenge handhaving blijven ouders buiten de hekken staan. En de trainingen zijn nagenoeg zonder problemen verlopen. De ervaringen uit de periode mei-juni bleken nog steeds te werken. Alle leden van SVS mogen hierop trots zijn.meer »

1971x gelezen

Corona update (11) : Corona maatregelen per 29 september

28 september 21:30  Maandagavond 28 september heeft de overheid nieuwe maatregelen aangekondigd, die op dinsdag 29 september om 18.00 uur zullen ingaan. Uiteraard heeft dit ook voor SVS gevolgen.meer »

1898x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!