SVS ZOMERWEEKEND 2021 "NO LIMIT" : de terugblik

20 juli 14:00  Na maanden van voorbereiding en duimen voor goed weer, was het eindelijk zo ver, het Zomerweekend 2021 "NO LIMIT" op SVS. Door de huidige corona maatregelen kregen we vlak voor de start 2 dompers te verwerken. We mochten niet logeren op het veld en de kinderdisco mocht ook geen doorgang vinden. Maar de organisatie is daar creatief mee omgegaan. meer »

TIJDSCHEMA SVS ZOMERWEEKEND 2021 "NO LIMIT" en helaas géén toeschouwers toegestaan

7 juli 22:45  Op veler verzoek delen we hier alvast het tijdschema van het Zomerweekend. We hebben de deelnemers in 3 groepen verdeeld: Groep 1 = geboortejaren 2012 & 2013) Groep 2 & 3 = geboortejaren 2009, 2010 & 2011meer »

ZOMERWEEKEND 2021 NO LIMIT : IT GIET OAN, maar we mogen helaas niet blijven slapen

2 juli 20:45  Zoals eerder gecommuniceerd zijn wij voor de organisatie van het SVS Zomerweekend een procedure gestart voor het verkrijgen van een vergunning voor het evenement. Een vergunning die met name bedoeld is voor de overnachting met tentjes op het terrein.meer »

GEHELE PUPILLENVOETBAL STAPT OVER NAAR WEDSTRIJDZAKEN-APP

26 januari 11:45  Alle Onder 7 t/m Onder 11 teams stappen op 1 februari 2018 over op het invoeren van uitslagen via de Wedstrijdzaken-app. Vanaf dan is het niet meer mogelijk om uitslagen in te voeren via Sportlink Club.meer »

GEEN TRAININGEN IVM WINTERSTOP

UPDATE POULE-INDELINGEN COMPETITIE SEIZOEN 15-16 JEUGD B-CATEGORIE (M)A, (M)B, (M)C, (M)D, (M)E EN F BEKEND

23 oktober 14:15  De indelingen voor de competities bij de jeugd van KNVB district West II zijn voor enkele teams aangepast. Hieronder vinden jullie voor alle SVS teams die uitkomen in de B-categorie (B1 t/m B4, C1 t/m C6, D1 t/m D6, E1 t/m E8, F1 t/m F6, MA1, MB1 + MB2, MC1, MD1 t/m MD3 en ME1) de poule indeling voor de competitie seizoen 2015-2016. Ook zijn de poules nu genummerd.meer »

Werkzaamheden Capelseweg vanaf 19 oktober

14 oktober 12:45  Vanaf maandag 19 oktober gaan Evides (vervangen waterleiding) en Stedin (vervangen gasleiding)werkzaamheden uitvoeren aan de Capelseweg. Ter hoogte van de kruising Bermweg/Capelseweg moet 3 maal de weg doorkruist worden. Hiervoor is het noodzakelijk de weg af te sluiten (maandag tm vrijdag):meer »

Beheren eigen teampagina's op website SVS door teamredacteuren

9 september 16:30  Op onze website heeft ieder team ook een eigen "teampagina". Deze kan/zal door het team zelf (door één of meerdere teamredacteuren) bijgehouden dienen te worden. Als iemand afgelopen seizoen teamredacteur was voor een team, hebben wij als webmasters voor zover ons bekend is, dit omgezet naar het nieuwe team voor dit seizoen.meer »

DRINGEND VERZOEK OM MEDEWERKING !

3 december 14:15  Al sinds de start van de trainingen wordt geconstateerd dat er van maandag tot en met donderdag trainingsdoeltjes achterblijven op de beide kunstgrasvelden. Dit veroorzaakt heel veel roering, frustratie, irritatie en boosheid bij tal van mensen. Is het nu echt teveel gevraagd om simpelweg op te ruimen? Nee toch zeker?meer »

SINTERKLAAS OP BEZOEK BIJ SVS

1 december 11:45  Op Vrijdag 28 November bezocht Sinterklaas ons met zijn 5 Pieten ons in de kantine van SVS. De kinderen kwamen om 16:45 binnen en kregen allemaal een sticker met hun naam op hun borst geplakt en mochten hun jassen aan de kapstok in de gang ophangen. Alle papa’s en mama’s mochten ook gewoon mee de kantine in en mee genieten van het feest. meer »