Poule indelingen 2022 - 2023

12 augustus 8:30  De poule indelingen voor de beker en competitie voor de B-categorie senioren en voor Fase 1 (beker) voor junioren (bovenbouw) B-categorie JO19 t/m JO13 van KNVB district West II zijn bekend. Ook de competitie indelingen voor Fase 1 voor de pupillen (onderbouw) teams (JO12 t/m JO7 en de meisjes (MO20 t/m MO11) zijn bekend. meer »

Aanpassing contributie seizoen 2022 - 2023

16 juli 10:45  Het zal niemand ontgaan zijn dat de kosten voor levering van energie enorm zijn gestegen. Ook onze voetbalvereniging wordt hard geraakt door deze prijsstijgingen. Sinds februari van dit jaar is ons energiecontract voor gas en electra omgezet naar variabele tarieven. Gelukkig kregen we in mei een aanbod om per 1 juli 2022 de tarieven voor 1 jaar vast te zetten. Desalniettemin betekent dit voor SVS een (bijna) verdrievoudiging van de maandelijkse energienota!meer »

TECHNIEK TRAINING VOOR SVS JO8

7 november 15:15  Vandaag hebben wij als SVS JO8 een technieken training gehouden. Samen met hulp van andere enthousiaste trainers was dit een mega succes ! Kinderen werden beoordeeld op hun talenten, en moesten ze laten zien wat ze allemaal geleerd hadden. Ze kregen een beoordeling per onderdeel. De onderdelen waren: dribbelen, aanvallen, verdedigen, hooghouden en penalty schieten. meer »

NOG 2 NIEUWE CORONA BESMETTINGEN

3 november 16:00  Vandaag heeft een van de jeugdtrainers ons gemeld dat hij en zijn zoon gisteren positief zijn getest op het corona virus. Zij waren 28 oktober voor het laatst op het terrein van SVS. De trainer en zijn gezin zijn in quarantaine gegaan volgens de richtlijnen van het RIVM en zullen pas weer op de vereniging komen zodra ze klachtenvrij zijn. We wensen beiden veel beterschap.

WEBSHOP KLUPP KLEDING IS LIVE

29 oktober 11:00  Helaas heeft de levering van Klupp langer geduurd dan verwacht, maar deze week zijn de wedstrijdtenues dan eindelijk in Nederland gearriveerd. Vanaf heden is de webshop dan ook live. SVS kleding kan alleen besteld worden via de SVS webshop op de website van Klupp Sportswear. Klik op de afbeelding hieronder voor een rechtstreekse link naar de webshop. Deze link staat ook op onze eigen website, en is bereikbaar via het menu CLUB INFO > SVS KLEDING.meer »

1937x gelezen

SVS RICHT FOCUS EXTRA OP JEUGD

28 oktober 22:30  SVS is serieus bezig om zijn jeugdopleiding naar een hoger plan te tillen. Daar verandert zelfs een slepende coronacrisis niets aan. De koers is bepaald. Met Ger Mulder als regisseur.meer »

Corona besmettingen

22 oktober 19:30  De afgelopen week zijn 3 leden van SVS positief getest op het corona virus. Dit betreft een vrijwilliger en een speelster die al meer dan 3 weken niet op SVS zijn geweest. Een trainer die ook positief getest is, was eind vorige week voor het laatst op ons terrein. Allen lijken geen of minimale klachten te hebben. Zij blijven in quarantaine volgens richtlijnen van het RIVM en zullen pas weer op de vereniging komen zodra ze klachtenvrij zijn. We wensen allen veel beterschap.

Corona update (13) : Nieuwe Corona maatregelen per 14 oktober

15 oktober 12:15  Om verdere verspreiding van het corona virus tegen te gaan, heeft de overheid nieuwe maatregelen afgekondigd. Voor onze vereniging betekent dit dat het voetballen en het verenigingsleven nagenoeg tot stilstand komen voor een periode van minimaal 4 weken. meer »

1915x gelezen

Nieuwe besmetting SVS 3

11 oktober 20:30  Op 5 oktober hebben wij alle leden geïnformeerd dat een speler van SVS 3 positief was getest op het corona virus. Wij zijn geïnformeerd dat ook een 2e speler van het team positief is getest. De betreffende speler is voor het laatst op 1 oktober op SVS geweest. Daarna heeft hij geen nauw contact meer gehad met zijn medespelers. Een aantal spelers heeft zich vorige week ook laten testen, maar bleken negatief te zijn. Wij wensen de betreffende speler veel beterschap.

Speler SVS positief getest

5 oktober 21:15  Vandaag zijn wij geïnformeerd dat een speler van SVS 3 positief is getest op het corona virus. De betreffende speler is sinds 29 september niet meer op de vereniging geweest en heeft sindsdien ook geen nauw contact meer gehad met zijn medespelers.meer »