Team nieuws O23-1

Team nieuws O23-1

Donderdag 15 december Kerstklaverjassen bij SVS

Gisteren, 28 november 20:15  Op donderdag 15 december gaan we weer kerstklaverjassen! De afgelopen 2 jaar was dit helaas niet mogelijk, maar nu gaan we er weer wat leuks van maken. Het toernooi begint om 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur. meer »

57x gelezen

Capelse sportverenigingen in zwaar weer door stijgende prijzen: ‘Eerst corona en nu dit’

27 november 7:00  Meer dan een kwart van de amateurclubs in Nederland overweegt de faciliteiten de komende winter deels of volledig te sluiten vanwege de hoge energieprijzen, dat blijkt uit een enquête van de stichting Register van Verenigingsbestuurders (RVVB). Ook Capelse sportclubs lijden onder de hoge energiekosten. Zo gaan de energierekeningen van vv Capelle en cvv Zwervers van ongeveer 25 duizend euro naar 100 duizend euro en zag SVS zich genoodzaakt om een tijdelijke toeslag van €20 bovenop de contributie te rekenen.meer »

92x gelezen

Kantine en keuken SVS open tijdens WK wedstrijd Nederland - Qatar

26 november 16:00  Op dinsdag 29 november om 16:00 uur als Nederland zijn 3e wedstrijd speelt tegen Qatar gaat de kantine en keuken weer open (vanaf 15:30 uur), en kan iedereen dus weer gezamenlijk de wedstrijd komen bekijken in onze kantine.meer »

241x gelezen

Bert van Opstal interim hoofdtrainer SVS 1

3 november 19:15  Deze week is SVS overvallen door de mededeling van Roy Brinkman dat hij met onmiddellijke ingang stopt als hoofdtrainer van SVS 1. Roy is benoemd als hoofdtrainer bij vv Capelle. Ondanks dat het bestuur Roy deze functie van harte gunt, is er wel wat teleurstelling over de snelheid waarmee alles heeft plaatsgevonden. Bert van Opstal zal voorlopig de zaken bij SVS 1 waarnemen totdat er een nieuwe hoofdtrainer is gevonden. Naast Roy Brinkman is ook Caesaro Tahapary gestopt als assistent-trainer. De overige leden van de staf blijven SVS trouw.

278x gelezen

SUPER SATURDAY : Zaterdag 5 november aftrap 40 jarig jubileum SVS

26 oktober 23:45  Op 1 april 2023 bestaan we 40 jaar en het gehele seizoen hebben we activiteiten ingepland om hier bij stil te staan. Aanstaande zaterdag 5 november verwachten we de nodige toeschouwers bij de wedstrijd SVS 1 - Sparta 1. Een mooie gelegenheid om wat extra's te doen.meer »

342x gelezen

Nieuwerkerk laat niets heel van SVS in derby

16 oktober 14:15  Promovendus wint met 1-7 op Sportpark Schenkel In een eenzijdige doch felle IJsselderby heeft Nieuwerkerk duidelijk laten zien dat de ploeg aspiraties heeft om dit seizoen hoog te eindigen in de tweede klasse F. Voor SVS was het een zeer teleurstellende middag, nadat vorige week een prima prestatie tegen Alexandria’66 op de mat was gelegd, werd het op Sportpark Schenkel op een kansloze 1-7 nederlaag getrakteerd.meer »


EHBO-vaardigheden leren: gewoon op de vereniging zelf

10 oktober 12:15  Kosteloos meedoen aan een EHBO-avond? Voorzitter van voetbalvereniging SVS, Dick Vlasblom, is zeer te spreken over deze mogelijkheid die Sportief Capelle biedt aan de vrijwilligers van zijn vereniging. Dit voorjaar was deze mogelijkheid er voor het eerst en dit najaar krijgt het een vervolg. “Bij SVS hadden zich wel 12 vrijwilligers aangemeld, zodoende kwam de EHBO-docent naar de vereniging, en konden we de les volgen in de voetbalkantine. Een fantastisch aanbod.”meer »


Timo krijgt nieuwe nier en documentaire

7 oktober 8:30  Timo van der Well werd in zijn jonge leven geconfronteerd met ernstig nierfalen. Voetballen in de JO17-1 van SVS is zijn uitlaatklep. Er is hoop op een betere toekomst, met de nier van zijn vader die jarenlang bij de Capelse club zijn trainer was.meer »

375x gelezen

SVS doet mee met de week van de scheidsrechter

30 september 14:00  Van 1 tot 9 oktober is het de Week van de Scheidsrechter. Zonder scheids, geen wedstrijd is een veel gehoorde kreet. Ook bij ons is het iedere week weer zoeken, vragen en smeken om scheidsrechters te vinden die de wedstrijden kunnen begeleiden.meer »

285x gelezen

"Operatie Timo - De Documentaire"

30 september 9:00  "Operatie Timo - De Documentaire" is begonnen. Met op 8 oktober de 1e sportieve missie: opnamedag op SVS tijdens een speciale oefenwedstrijd tussen SVS JO17-1 en cvv Zwervers JO17-1meer »

496x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!