Team nieuws O23-1

Donderdag 15 december Kerstklaverjassen bij SVS

Gisteren, 28 november 20:15  Op donderdag 15 december gaan we weer kerstklaverjassen! De afgelopen 2 jaar was dit helaas niet mogelijk, maar nu gaan we er weer wat leuks van maken. Het toernooi begint om 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur. meer »

Capelse sportverenigingen in zwaar weer door stijgende prijzen: ‘Eerst corona en nu dit’

27 november 7:00  Meer dan een kwart van de amateurclubs in Nederland overweegt de faciliteiten de komende winter deels of volledig te sluiten vanwege de hoge energieprijzen, dat blijkt uit een enquête van de stichting Register van Verenigingsbestuurders (RVVB). Ook Capelse sportclubs lijden onder de hoge energiekosten. Zo gaan de energierekeningen van vv Capelle en cvv Zwervers van ongeveer 25 duizend euro naar 100 duizend euro en zag SVS zich genoodzaakt om een tijdelijke toeslag van €20 bovenop de contributie te rekenen.meer »

Kantine en keuken SVS open tijdens WK wedstrijd Nederland - Qatar

26 november 16:00  Op dinsdag 29 november om 16:00 uur als Nederland zijn 3e wedstrijd speelt tegen Qatar gaat de kantine en keuken weer open (vanaf 15:30 uur), en kan iedereen dus weer gezamenlijk de wedstrijd komen bekijken in onze kantine.meer »

Bert van Opstal interim hoofdtrainer SVS 1

3 november 19:15  Deze week is SVS overvallen door de mededeling van Roy Brinkman dat hij met onmiddellijke ingang stopt als hoofdtrainer van SVS 1. Roy is benoemd als hoofdtrainer bij vv Capelle. Ondanks dat het bestuur Roy deze functie van harte gunt, is er wel wat teleurstelling over de snelheid waarmee alles heeft plaatsgevonden. Bert van Opstal zal voorlopig de zaken bij SVS 1 waarnemen totdat er een nieuwe hoofdtrainer is gevonden. Naast Roy Brinkman is ook Caesaro Tahapary gestopt als assistent-trainer. De overige leden van de staf blijven SVS trouw.

SUPER SATURDAY : Zaterdag 5 november aftrap 40 jarig jubileum SVS

26 oktober 23:45  Op 1 april 2023 bestaan we 40 jaar en het gehele seizoen hebben we activiteiten ingepland om hier bij stil te staan. Aanstaande zaterdag 5 november verwachten we de nodige toeschouwers bij de wedstrijd SVS 1 - Sparta 1. Een mooie gelegenheid om wat extra's te doen.meer »

Nieuwerkerk laat niets heel van SVS in derby

16 oktober 14:15  Promovendus wint met 1-7 op Sportpark Schenkel In een eenzijdige doch felle IJsselderby heeft Nieuwerkerk duidelijk laten zien dat de ploeg aspiraties heeft om dit seizoen hoog te eindigen in de tweede klasse F. Voor SVS was het een zeer teleurstellende middag, nadat vorige week een prima prestatie tegen Alexandria’66 op de mat was gelegd, werd het op Sportpark Schenkel op een kansloze 1-7 nederlaag getrakteerd.meer »