Poule indelingen 2022 - 2023

12 augustus 8:30  De poule indelingen voor de beker en competitie voor de B-categorie senioren en voor Fase 1 (beker) voor junioren (bovenbouw) B-categorie JO19 t/m JO13 van KNVB district West II zijn bekend. Ook de competitie indelingen voor Fase 1 voor de pupillen (onderbouw) teams (JO12 t/m JO7 en de meisjes (MO20 t/m MO11) zijn bekend. meer »

Aanpassing contributie seizoen 2022 - 2023

16 juli 10:45  Het zal niemand ontgaan zijn dat de kosten voor levering van energie enorm zijn gestegen. Ook onze voetbalvereniging wordt hard geraakt door deze prijsstijgingen. Sinds februari van dit jaar is ons energiecontract voor gas en electra omgezet naar variabele tarieven. Gelukkig kregen we in mei een aanbod om per 1 juli 2022 de tarieven voor 1 jaar vast te zetten. Desalniettemin betekent dit voor SVS een (bijna) verdrievoudiging van de maandelijkse energienota!meer »

SVS JO14-1 KAMPIOEN

11 mei 14:15  SVS JO14-1 is vanmiddag kampioen geworden in de 3e klasse 1. Zij speelden vandaag uit hun voorlaatste wedstrijd in hun poule tegen TransvaliaZW JO14-1, en wonnen deze met 0-3. Hierdoor zijn zij met nog 1 wedstrijd te spelen onbereikbaar geworden voor de nummer 2 in deze poule VOC JO14-3, want ze hebben nu 5 punten voorsprong. meer »

Werkzaamheden Capelseweg vanaf 19 oktober

14 oktober 12:45  Vanaf maandag 19 oktober gaan Evides (vervangen waterleiding) en Stedin (vervangen gasleiding)werkzaamheden uitvoeren aan de Capelseweg. Ter hoogte van de kruising Bermweg/Capelseweg moet 3 maal de weg doorkruist worden. Hiervoor is het noodzakelijk de weg af te sluiten (maandag tm vrijdag):meer »

DRINGEND VERZOEK OM MEDEWERKING !

3 december 14:15  Al sinds de start van de trainingen wordt geconstateerd dat er van maandag tot en met donderdag trainingsdoeltjes achterblijven op de beide kunstgrasvelden. Dit veroorzaakt heel veel roering, frustratie, irritatie en boosheid bij tal van mensen. Is het nu echt teveel gevraagd om simpelweg op te ruimen? Nee toch zeker?meer »

OOK SVS MAAKT WERK VAN HANDEN SCHUDDEN !!

16 oktober 12:15  Elkaar de hand schudden gebeurde altijd alleen na de wedstrijd, maar het is de bedoeling dat teams op alle niveaus ook voor de wedstrijd de tegenstander een hand geven. Vanaf zaterdag 18 oktober voert ook SVS het handen schudden door bij alle wedstrijden. Dit is één van de maatregelen waarmee clubs willen zorgen voor méér plezier op en rond het voetbalveld.meer »

LANGS HET VELD : VRIENDELIJK DOCH DRINGEND VERZOEK AAN AL HET PUBLIEK (JONG EN OUD)

16 oktober 12:00  Bij de wedstrijden van de jeugdteams van SVS is altijd behoorlijk wat publiek aanwezig. Leuk die belangstelling! Rondom onze velden staat een prachtig leunhek. Het is de bedoeling dat alle toeschouwers achter het hek blijven. Ook de dug-outs behoren bij het speelveld. Deze ruimtes zijn voor reservespelers, trainers, coaches en leiders. meer »

Verkeershinder en afsluiting Abram van Rijckevorselweg

13 augustus 14:00  Ons complex Sportpark Schenkel aan de Capelseweg is de komende tijd (tot 13 september) slechter bereikbaar door werkzaamheden aan de Abram van Rijckevorselweg. meer »

TRAININGSSTOP ZOMERMAANDEN GAAN TRAININGEN NOG WEL DOOR / IS DE KANTINE WEL OPEN ??

12 mei 13:15  Het aantal trainingen neemt snel af. Voor veel teams zit de competitie er op. Enkele teams spelen nog wel, de meeste niet meer. Doordat er al veel teams niet meer trainen zijn we niet meer in staat om de kantine altijd bezet te hebben op alle dagen, en om op tijd het complex te kunnen openen. Daarom geldt dus vanaf komende week dat de kantine alleen open zal zijn als er trainingen zijn en er dus barbezetting is. Geen barbezetting? Dan is de kantine gesloten en alleen het complex geopend!meer »

Samen zijn we het voetbal

7 maart 15:00  Voetbal is de mooiste sport van Nederland en is voor iedereen. Samen zijn we het voetbal. En samen zorgen we ervoor dat voetbal de mooiste sport van Nederland blijft. Het filmpje ‘Samen zijn we voetbal’ onderschrijft dit gevoel. Het filmpje is onderdeel van de serie ‘Doe mee’. Een serie bestaande uit verschillende films die de mooie kanten van de voetbalsport belichtenmeer »