Donderdag 15 december Kerstklaverjassen bij SVS

Gisteren, 28 november 20:15  Op donderdag 15 december gaan we weer kerstklaverjassen! De afgelopen 2 jaar was dit helaas niet mogelijk, maar nu gaan we er weer wat leuks van maken. Het toernooi begint om 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur. meer »

Capelse sportverenigingen in zwaar weer door stijgende prijzen: ‘Eerst corona en nu dit’

27 november 7:00  Meer dan een kwart van de amateurclubs in Nederland overweegt de faciliteiten de komende winter deels of volledig te sluiten vanwege de hoge energieprijzen, dat blijkt uit een enquête van de stichting Register van Verenigingsbestuurders (RVVB). Ook Capelse sportclubs lijden onder de hoge energiekosten. Zo gaan de energierekeningen van vv Capelle en cvv Zwervers van ongeveer 25 duizend euro naar 100 duizend euro en zag SVS zich genoodzaakt om een tijdelijke toeslag van €20 bovenop de contributie te rekenen.meer »

Kantine en keuken SVS open tijdens WK wedstrijd Nederland - Qatar

26 november 16:00  Op dinsdag 29 november om 16:00 uur als Nederland zijn 3e wedstrijd speelt tegen Qatar gaat de kantine en keuken weer open (vanaf 15:30 uur), en kan iedereen dus weer gezamenlijk de wedstrijd komen bekijken in onze kantine.meer »

SUPER SATURDAY : Zaterdag 5 november aftrap 40 jarig jubileum SVS

26 oktober 23:45  Op 1 april 2023 bestaan we 40 jaar en het gehele seizoen hebben we activiteiten ingepland om hier bij stil te staan. Aanstaande zaterdag 5 november verwachten we de nodige toeschouwers bij de wedstrijd SVS 1 - Sparta 1. Een mooie gelegenheid om wat extra's te doen.meer »

Competitie-indeling fase 2 bekend

19 oktober 16:15  De competitie-indeling voor de 2de fase van de jeugdcompetities is gepubliceerd. De nieuwe poule-indelingen zijn te vinden op Voetbal.nl, zowel op de website als in de app.meer »

Speler Volg Systeem - beoordeling ontwikkeling spelers

14 oktober 21:45  Het nieuwe seizoen is al weer een paar weken aan de gang. Na een aantal Corona-jaren stellen we nu weer de ontwikkeling van jeugdspelers voorop. De ontwikkelingen van onze spelers en speelsters worden vastgelegd in ons eigen Speler Volg Systeem. De trainers zijn gevraagd om dit systeem nu voor de eerste keer in te vullen.meer »

EHBO-vaardigheden leren: gewoon op de vereniging zelf

10 oktober 12:15  Kosteloos meedoen aan een EHBO-avond? Voorzitter van voetbalvereniging SVS, Dick Vlasblom, is zeer te spreken over deze mogelijkheid die Sportief Capelle biedt aan de vrijwilligers van zijn vereniging. Dit voorjaar was deze mogelijkheid er voor het eerst en dit najaar krijgt het een vervolg. “Bij SVS hadden zich wel 12 vrijwilligers aangemeld, zodoende kwam de EHBO-docent naar de vereniging, en konden we de les volgen in de voetbalkantine. Een fantastisch aanbod.”meer »

Timo krijgt nieuwe nier en documentaire

7 oktober 8:30  Timo van der Well werd in zijn jonge leven geconfronteerd met ernstig nierfalen. Voetballen in de JO17-1 van SVS is zijn uitlaatklep. Er is hoop op een betere toekomst, met de nier van zijn vader die jarenlang bij de Capelse club zijn trainer was.meer »

SVS doet mee met de week van de scheidsrechter

30 september 14:00  Van 1 tot 9 oktober is het de Week van de Scheidsrechter. Zonder scheids, geen wedstrijd is een veel gehoorde kreet. Ook bij ons is het iedere week weer zoeken, vragen en smeken om scheidsrechters te vinden die de wedstrijden kunnen begeleiden.meer »

"Operatie Timo - De Documentaire"

30 september 9:00  "Operatie Timo - De Documentaire" is begonnen. Met op 8 oktober de 1e sportieve missie: opnamedag op SVS tijdens een speciale oefenwedstrijd tussen SVS JO17-1 en cvv Zwervers JO17-1meer »