Team-nieuws JO19-2

Team-nieuws JO19-2

Wedstrijd 146300 SVS A2 - Excelsior M A3 Gaat door 14-4-2012 om 14

13 april 21:30  Wegens mis communicatie gaat SVS A2 - Excelsior M A3 Wel door. Geef het door Excelsior M A3 is op de hoogte start wedstrijd om 14:00

302x gelezen

Trainingen A2

12 september 20:45  Wij trainen op dinsdag van 19:00 tot 20:00 en vrijdag van 20:00 tot 21:00 een half uur van tevoren verzamelen in de kleedkamer(Di 9/ Vrij 1). Afmelden trainen alleen bij Tony of Said Afmelden wedstrijd graag op tijd en niet op de dag zelf.

382x gelezen

Zichtbaarheid spelersnaam + foto op voetbal.nl app en onze eigen website

20 september 21:45  Momenteel zien wij dat toch veel leden helaas op “afgeschermd” staan en dus ook niet zichtbaar zijn op de teampagina’s. Dat is natuurlijk een beetje zonde. De zichtbaarheid dient minimaal op "beperkt" te staan voor onze website en voor de voetbal.nl app om deze zo goed mogelijk te laten functioneren! Via de instellingen in het menu van de Voetbal.nl app of voetbal.nl website kun je zelf je zichtbaarheid instellen voor de voetbal.nl app, maar ook voor de teampagina's op de website van SVS.meer »

122x gelezen

Vervanging Edwin Knops

19 september 16:30  Op 2 september is bekendgemaakt dat Edwin Knops zijn functie binnen het bestuur binnenkort zal neerleggen. Het doet ons genoegen jullie te kunnen informeren dat we inmiddels opvolging hebben gevonden.meer »

206x gelezen

Statiegeld op kleine plastic flesjes, doneer aan de club!

15 september 12:30  Sinds 1 juli 2021 zit er € 0,15 statiegeld op kleine plastic flessen frisdrank en water. Dit statiegeldsysteem bevordert het hergebruik van plastic flessen en helpt zwerfafval te verminderen. Indien je het statiegeld retour wilt, kan je er altijd voor kiezen om het flesje mee te nemen en het in te leveren op een plek waar statiegeld wordt uitbetaald. Sportlocaties mogen als enige innamelocatie de statiegeld-opbrengst gebruiken ten gunste voor de clubkas.meer »

88x gelezen

Belangenorganisatie amateurvoetbal luidt noodklok over energierekening voetbalclubs

8 september 21:15  De BAV (Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen) heeft een brief aan minister Ernst Kuipers (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) gestuurd over de zorgen die er bij amateurclubs zijn over de energierekening.meer »


SVS zoekt spelers en speelsters

6 september 21:15  Vanwege de groei van onze vereniging en de toename van het aantal jongens en meisjes teams zijn wij constant op zoek naar toppers! Kan je voetballen, keepen of wil je dit graag leren? Schrijf je dan nu in voor 2 proeftrainingen en wie weet kunnen wij jou als topper verwelkomen! meer »

191x gelezen

Verhoging kantineprijzen per 10 september 2022

5 september 21:45  De afgelopen maanden is ook SVS geconfronteerd met hogere inkoopprijzen en aanzienlijk hogere energiekosten. Een deel van de hogere energiekosten wordt gecompenseerd door de energietoeslag op de contributie, maar dat is niet voldoende om alle prijsstijgingen te dekken. Helaas zijn wij dan ook genoodzaakt om per 10 september 2022 de kantineprijzen te verhogen. meer »

321x gelezen

Drie fasenvoetbal in deel juniorencompetities

19 augustus 16:30  Om het spelplezier te vergroten en de ontwikkeling van (jonge) voetballers te bevorderen start dit seizoen het drie fasenvoetbal in een groot deel van de juniorencompetities. Het gaat om JO13 t/m JO19 vanaf de hoofdklasse en lager. Dit is onder meer het resultaat van een succesvolle pilot bij de junioren, om meer gelijkwaardige competities te organiseren.meer »


Zorg voor een correcte en herkenbare pasfoto op je spelerspas

19 augustus 15:00  Het is weer mogelijk om zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de Wedstrijdzaken-app of Voetbal.nl-app. Zorg er daarom voor dat jouw spelerspas voor het begin van komend seizoen, maar uiterlijk 31 oktober een correcte spelerspasfoto heeft. Dit geldt voor alle spelers vanaf de leeftijdscategorie Onder 13 en ouder. Zorg wel voor een goed herkenbare foto (liefst portretfoto) waarop alleen jijzelf als speler staat.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!