Wedstrijd 146300 SVS A2 - Excelsior M A3 Gaat door 14-4-2012 om 14

13 april 21:30  Wegens mis communicatie gaat SVS A2 - Excelsior M A3 Wel door. Geef het door Excelsior M A3 is op de hoogte start wedstrijd om 14:00

Trainingen A2

12 september 20:45  Wij trainen op dinsdag van 19:00 tot 20:00 en vrijdag van 20:00 tot 21:00 een half uur van tevoren verzamelen in de kleedkamer(Di 9/ Vrij 1). Afmelden trainen alleen bij Tony of Said Afmelden wedstrijd graag op tijd en niet op de dag zelf.

Zichtbaarheid spelersnaam + foto op voetbal.nl app en onze eigen website

20 september 21:45  Momenteel zien wij dat toch veel leden helaas op “afgeschermd” staan en dus ook niet zichtbaar zijn op de teampagina’s. Dat is natuurlijk een beetje zonde. De zichtbaarheid dient minimaal op "beperkt" te staan voor onze website en voor de voetbal.nl app om deze zo goed mogelijk te laten functioneren! Via de instellingen in het menu van de Voetbal.nl app of voetbal.nl website kun je zelf je zichtbaarheid instellen voor de voetbal.nl app, maar ook voor de teampagina's op de website van SVS.meer »

Vervanging Edwin Knops

19 september 16:30  Op 2 september is bekendgemaakt dat Edwin Knops zijn functie binnen het bestuur binnenkort zal neerleggen. Het doet ons genoegen jullie te kunnen informeren dat we inmiddels opvolging hebben gevonden.meer »

Statiegeld op kleine plastic flesjes, doneer aan de club!

15 september 12:30  Sinds 1 juli 2021 zit er € 0,15 statiegeld op kleine plastic flessen frisdrank en water. Dit statiegeldsysteem bevordert het hergebruik van plastic flessen en helpt zwerfafval te verminderen. Indien je het statiegeld retour wilt, kan je er altijd voor kiezen om het flesje mee te nemen en het in te leveren op een plek waar statiegeld wordt uitbetaald. Sportlocaties mogen als enige innamelocatie de statiegeld-opbrengst gebruiken ten gunste voor de clubkas.meer »

Belangenorganisatie amateurvoetbal luidt noodklok over energierekening voetbalclubs

8 september 21:15  De BAV (Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen) heeft een brief aan minister Ernst Kuipers (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) gestuurd over de zorgen die er bij amateurclubs zijn over de energierekening.meer »

SVS zoekt spelers en speelsters