Team-nieuws - SVS

Team-nieuws

Team-nieuws

Zaterdag 3:

Donderdag 03 september

verzamelen om 19:40 in de kantine voor een bakkie pleur en een peukie, om 20:00 omgekleed op het veld

Zaterdag 05 September

Verzamelen om 10:30, spelen om 11:30

LET OP !!

De boetepot zal ook weer in werking treden, houd er dus rekening mee door op tijd aanwezig te zijn.Swift Boys 3 - SVS 3

3 oktober 12:15  verzamelen op SVS om 13:15 zorg dat je optijd bent om de boetepot te ontlopen! Dit is een lied van een club uit Capelle Blauw en wit is onze kleur, daarmee loopt iedereen Het voetbal staat bij ons cluppie bovenaan Daarmee binden groot en klein de strijd met anderen aan. SVS is de club die ze vrezen SVS waar geen ander op lijkt Hebben we pech, ach wat kan het ons schelen Wij gaan door tot het doel is bereikt Wanneer ons eerste de wei wordt ingestuurd Stijgt de spanning tot den top, een schot wordt afgevuurd Het bolwerk van onze tegenstander kraakt Olé olé zingt iedereen, een doelpunt is gemaakt. SVS is de club die ze vrezen SVS waar geen ander op lijkt Hebben we pech, ach wat kan het ons schelen Wij gaan door tot het doel is bereikt Loopt het eens mis, jongens daarom niet getreurd Een nieuwe strijd staat voor de deur, dan is het onze beurt De jacht gaat door tot het eind van het seizoen Wie dan de meeste punten heeft, die is de kampioen. SVS is de club die ze vrezen SVS waar geen ander op lijkt Hebben we pech, ach wat kan het ons schelen Wij gaan door tot het doel is bereikt SVS is de club die ze vrezen SVS waar geen ander op lijkt Hebben we pech, ach wat kan het ons schelen Wij gaan door tot het doel is bereikt SVS is de club die ze vrezen SVS waar geen ander op lijkt Hebben we pech, ach wat kan het ons schelen Wij gaan door tot het doel is bereikt

458x gelezen

Zaterdag 3 juni SLOTFEEST seizoen 2022-2023

19 mei 21:30  Op zaterdag 3 juni houden we een SLOTFEEST als einde van het seizoen 2022-2023. Voor de meeste teams is dat seizoen bijna ten einde en er zijn al de nodige kampioenen bekend, maar er zijn ook nog de nodige teams die nog vol aan de bak moeten. Toch vinden wij het tijd voor een feestje. meer »

237x gelezen

Youri Medema (SVS 4) rent mee voor het MC Sophia Kinderziekenhuis

10 mei 22:30  Op Hemelvaartsdag wordt er gesport voor het Sophia Kinderziekenhuis. Doel is om een kindvriendelijke spoedeisende hulp gesponsord te krijgen. We kunnen Youri hierbij steunen en doneren.meer »

219x gelezen

Opzegging lidmaatschap of overschrijving naar andere vereniging

10 mei 20:00  Als je nu al weet dat je na dit seizoen wilt stoppen met voetballen bij SVS of wilt overschrijven naar een andere vereniging, vul dan zo spoedig mogelijk het "digitale opzeggingsformulier" op onze website in. Weet je het op dit moment nog niet zeker, hou dan in iedere geval in je achterhoofd, dat een opzegging uiterlijk vóór 1 juli en schriftelijk via het digitale opzeggingsformulier dient te zijn ontvangen door de ledenadministratie, daarna word je geacht het lidmaatschap met één seizoen te hebben verlengd.meer »


Hans van Venrooij: onlosmakelijk verbonden aan SVS

6 april 17:00  Toen Hans van Venrooij een paar jaar geleden afzwaaide als voorzitter dacht hij het wel even zonder zijn SVS te kunnen stellen. Binnen de kortste keren kwam hij erachter dat dat een misvatting was. “Ik miste de club en de mensen enorm en was snel weer terug,” grijnst hij. meer »

414x gelezen

Verslag jubileumreceptie 40 jaar SVS

5 april 18:00  Op vrijdag 31 maart startten de feestelijkheden in verband met ons veertigjarig jubileum met een (formele) receptie in de kantine van SVS.meer »

432x gelezen

Save the date: zaterdag 1 april 2023 viering 40-jarig jubileum SVS

17 februari 21:00  Op zaterdag 1 april 2023 bestaat onze vereniging exact 40 jaar, en dat gaan we de gehele dag samen met alle leden, vrijwilligers vieren. De gehele dag zullen er allerlei activiteiten worden georganiseerd en 's avonds is het PARTY TIME.meer »

620x gelezen

Sponsorkliks

2 februari 21:15  Binnenkort is het weer Valentijnsdag. Als je je partner wil verrassen wijs ik je even op de knop "sponsorkliks" op deze site. Klik erop en je krijgt een breed scala aan webshops waar je van alles kunt halen voor een romantische Valentijn.meer »

480x gelezen

Van de voorzitter

27 januari 21:30  Deze week was een bijzondere week. Afgelopen woensdag is geconstateerd dat vandalen de verwarmingsradiator van kleedkamer 8 van de muur hebben getrokken. Hoewel direct melding is gemaakt bij Sportief Capelle als beheerder van de kleedkamers kon dit niet direct gemaakt worden. Dat betekent dat het gehele kleedkamergebouw niet verwarmd kan worden. Er kan wel gebruik worden gemaakt van de douches. Laten we met zijn allen blijven opletten op personen die niets op de vereniging te zoeken hebben, zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden.meer »

660x gelezen

Ron Luijten nieuwe hoofdtrainer SVS seizoen 2023-2024

22 december 14:30  Het bestuur is blij en verheugd dat zij in de persoon van Ron Luijten een nieuwe hoofdtrainer voor de herenselectie heeft gevonden voor het seizoen 2023-2024. Ron Luijten is geen onbekende in de regionale voetbalwereld. Momenteel is Ron Luijten hoofdtrainer bij vv Nieuwerkerk dat ook in de 2e klasse F speelt. Begin deze maand was al bekend geworden dat hij daar, in goed overleg, aan het einde van het lopende seizoen zou stoppen.meer »

917x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!