Team-nieuws

Zaterdag 3:

Donderdag 03 september

verzamelen om 19:40 in de kantine voor een bakkie pleur en een peukie, om 20:00 omgekleed op het veld

Zaterdag 05 September

Verzamelen om 10:30, spelen om 11:30

LET OP !!

De boetepot zal ook weer in werking treden, houd er dus rekening mee door op tijd aanwezig te zijn.

Swift Boys 3 - SVS 3

3 oktober 12:15  verzamelen op SVS om 13:15 zorg dat je optijd bent om de boetepot te ontlopen! Dit is een lied van een club uit Capelle Blauw en wit is onze kleur, daarmee loopt iedereen Het voetbal staat bij ons cluppie bovenaan Daarmee binden groot en klein de strijd met anderen aan. SVS is de club die ze vrezen SVS waar geen ander op lijkt Hebben we pech, ach wat kan het ons schelen Wij gaan door tot het doel is bereikt Wanneer ons eerste de wei wordt ingestuurd Stijgt de spanning tot den top, een schot wordt afgevuurd Het bolwerk van onze tegenstander kraakt Olé olé zingt iedereen, een doelpunt is gemaakt. SVS is de club die ze vrezen SVS waar geen ander op lijkt Hebben we pech, ach wat kan het ons schelen Wij gaan door tot het doel is bereikt Loopt het eens mis, jongens daarom niet getreurd Een nieuwe strijd staat voor de deur, dan is het onze beurt De jacht gaat door tot het eind van het seizoen Wie dan de meeste punten heeft, die is de kampioen. SVS is de club die ze vrezen SVS waar geen ander op lijkt Hebben we pech, ach wat kan het ons schelen Wij gaan door tot het doel is bereikt SVS is de club die ze vrezen SVS waar geen ander op lijkt Hebben we pech, ach wat kan het ons schelen Wij gaan door tot het doel is bereikt SVS is de club die ze vrezen SVS waar geen ander op lijkt Hebben we pech, ach wat kan het ons schelen Wij gaan door tot het doel is bereikt

TRAININGEN 27 APRIL (KONINGSDAG) EN 4 MEI (DODENHERDENKING)

20 april 10:15  In verband met de viering van Koningsdag op dinsdag 27 april vervallen die avond alle trainingen. Op dinsdagavond 4 mei herdenken we alle slachtoffers die gevallen zijn in oorlogssituaties en bij vredesoperaties waar Nederland bij betrokken was. We willen om 20.00 uur alle leden de gelegenheid geven dit op gepaste wijze te herdenken. meer »