Team-nieuws

Team-nieuws

Zaterdag 3:

Donderdag 03 september

verzamelen om 19:40 in de kantine voor een bakkie pleur en een peukie, om 20:00 omgekleed op het veld

Zaterdag 05 September

Verzamelen om 10:30, spelen om 11:30

LET OP !!

De boetepot zal ook weer in werking treden, houd er dus rekening mee door op tijd aanwezig te zijn.Swift Boys 3 - SVS 3

3 oktober 12:15  verzamelen op SVS om 13:15 zorg dat je optijd bent om de boetepot te ontlopen! Dit is een lied van een club uit Capelle Blauw en wit is onze kleur, daarmee loopt iedereen Het voetbal staat bij ons cluppie bovenaan Daarmee binden groot en klein de strijd met anderen aan. SVS is de club die ze vrezen SVS waar geen ander op lijkt Hebben we pech, ach wat kan het ons schelen Wij gaan door tot het doel is bereikt Wanneer ons eerste de wei wordt ingestuurd Stijgt de spanning tot den top, een schot wordt afgevuurd Het bolwerk van onze tegenstander kraakt Olé olé zingt iedereen, een doelpunt is gemaakt. SVS is de club die ze vrezen SVS waar geen ander op lijkt Hebben we pech, ach wat kan het ons schelen Wij gaan door tot het doel is bereikt Loopt het eens mis, jongens daarom niet getreurd Een nieuwe strijd staat voor de deur, dan is het onze beurt De jacht gaat door tot het eind van het seizoen Wie dan de meeste punten heeft, die is de kampioen. SVS is de club die ze vrezen SVS waar geen ander op lijkt Hebben we pech, ach wat kan het ons schelen Wij gaan door tot het doel is bereikt SVS is de club die ze vrezen SVS waar geen ander op lijkt Hebben we pech, ach wat kan het ons schelen Wij gaan door tot het doel is bereikt SVS is de club die ze vrezen SVS waar geen ander op lijkt Hebben we pech, ach wat kan het ons schelen Wij gaan door tot het doel is bereikt

359x gelezen

TRAININGEN 27 APRIL (KONINGSDAG) EN 4 MEI (DODENHERDENKING)

20 april 10:15  In verband met de viering van Koningsdag op dinsdag 27 april vervallen die avond alle trainingen. Op dinsdagavond 4 mei herdenken we alle slachtoffers die gevallen zijn in oorlogssituaties en bij vredesoperaties waar Nederland bij betrokken was. We willen om 20.00 uur alle leden de gelegenheid geven dit op gepaste wijze te herdenken. meer »

146x gelezen

KNVB REGIO CUP - INDELINGEN JEUGD EN MEISJES BEKEND

9 april 10:45  De KNVB heeft de indelingen voor de KNVB-Regio Cup bekend gemaakt. Onderstaand een overzicht van de indelingen voor de bovenbouw, de onderbouw en meisjesteams. De indeling van de mannen volgt vrijdag 16 aprilmeer »

526x gelezen

De kantine

8 april 17:00  Ik krijg regelmatig de vraag wanneer de kantine weer open gaat. Helaas weet niemand nog wanneer deze corona regel wordt versoepeld, maar de verwachtingen zijn positief. De kantine is inmiddels al bijna 7 maanden gesloten, maar het zal zeker niet zo lang meer duren totdat we open mogen.meer »

427x gelezen

Corona update (18): NIEUW TRAININGSSCHEMA VANAF DINSDAG 6 APRIL 2021

31 maart 20:15  Vanaf 31 maart zal de avondklok pas om 22.00 uur ingaan, waardoor er ruimte ontstaat om langer te trainen. Derhalve is er een nieuw trainingsschema gemaakt dat op dinsdag 6 april ingaat (maandag 5 april is 2e Paasdag en wordt er niet getraind).meer »

556x gelezen

KWALITEIT EN PASSIE IN “DE KUIP”

26 maart 14:45  Kwaliteit en passie. Daar kom ik op uit als ik terugdenk aan mijn bezoekje aan De Kuip. En nee, het gaat niet over voetbal…meer »

601x gelezen

GEEN PUBLIEK BIJ OEFENWEDSTRIJDEN

24 maart 21:15  De persconferentie van deze week bracht niet de versoepeling die we hadden gehoopt, met uitzondering van de avondklok die vanaf 31 maart om 22.00 uur ingaat. Dit geeft wat meer mogelijkheden om langer te trainen, met name voor de senioren. We zullen zo spoedig mogelijk een nieuw trainingsschema bekend maken.meer »

593x gelezen

Vaccinaties in Sporthal Schenkel

19 maart 12:30  Op 18 maart is de GGD begonnen met het vaccineren in Sporthal Schenkel. De eerste dag heeft men 433 mensen gevaccineerd. Dit wordt de komende periode opgeschaald naar ca 1.200 vaccinaties per dag. Er wordt 7 dagen per week, van 09.00 tot 16.30 uur gevaccineerd.meer »

580x gelezen

Corona update (17) : Aanpassing trainingsschema per dinsdag 2 maart 2021 ivm trainen Senioren <27

26 februari 12:45  Beste trainers, spelers en ouders, Afgelopen dinsdag is er weer een persconferentie geweest, en er zijn ook weer veranderingen omtrent de corona maatregelen. Gelukkig deze keer een iets positiever besluit voor SVS, want de leeftijdsgrens voor wat betreft sporten in groepsverband is opgetrokken. Iedereen tot 27 jaar mag vanaf woensdag 3 maart 2021 in groepsverband buiten sporten. Net als eerder geldt dit alleen voor trainingen en onderlinge clubwedstrijden, dus niet voor wedstrijden tegen andere verenigingen. Op dinsdag 2 maart 2021 trainen de herenselectie en JO19-1 al wel, maar dan nog in 2-tallen meer »

994x gelezen

OEFENWEDSTRIJDEN OP ZATERDAG (EN TRAININGEN)

25 februari 15:15  Na de vorstperiode kunnen we sinds vorige week weer trainen en oefenwedstrijden spelen op zaterdag. Deze week heeft de regering besloten dat teamsporten tot 27 jaar weer is toegestaan. Helaas mogen oudere spelers nog niet trainen en/of oefenwedstrijden spelen. We begrijpen dat dat voor deze groep een teleurstelling is. Maar, laten we blij zijn met hetgeen wat wel kan.meer »

1042x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!