Poule indelingen 2022 - 2023

12 augustus 8:30  De poule indelingen voor de beker en competitie voor de B-categorie senioren en voor Fase 1 (beker) voor junioren (bovenbouw) B-categorie JO19 t/m JO13 van KNVB district West II zijn bekend. Ook de competitie indelingen voor Fase 1 voor de pupillen (onderbouw) teams (JO12 t/m JO7 en de meisjes (MO20 t/m MO11) zijn bekend. meer »

Aanpassing contributie seizoen 2022 - 2023

16 juli 10:45  Het zal niemand ontgaan zijn dat de kosten voor levering van energie enorm zijn gestegen. Ook onze voetbalvereniging wordt hard geraakt door deze prijsstijgingen. Sinds februari van dit jaar is ons energiecontract voor gas en electra omgezet naar variabele tarieven. Gelukkig kregen we in mei een aanbod om per 1 juli 2022 de tarieven voor 1 jaar vast te zetten. Desalniettemin betekent dit voor SVS een (bijna) verdrievoudiging van de maandelijkse energienota!meer »

Corona update (17) : Aanpassing trainingsschema per dinsdag 2 maart 2021 ivm trainen Senioren <27

26 februari 12:45  Beste trainers, spelers en ouders, Afgelopen dinsdag is er weer een persconferentie geweest, en er zijn ook weer veranderingen omtrent de corona maatregelen. Gelukkig deze keer een iets positiever besluit voor SVS, want de leeftijdsgrens voor wat betreft sporten in groepsverband is opgetrokken. Iedereen tot 27 jaar mag vanaf woensdag 3 maart 2021 in groepsverband buiten sporten. Net als eerder geldt dit alleen voor trainingen en onderlinge clubwedstrijden, dus niet voor wedstrijden tegen andere verenigingen. Op dinsdag 2 maart 2021 trainen de herenselectie en JO19-1 al wel, maar dan nog in 2-tallen meer »

OEFENWEDSTRIJDEN OP ZATERDAG (EN TRAININGEN)

25 februari 15:15  Na de vorstperiode kunnen we sinds vorige week weer trainen en oefenwedstrijden spelen op zaterdag. Deze week heeft de regering besloten dat teamsporten tot 27 jaar weer is toegestaan. Helaas mogen oudere spelers nog niet trainen en/of oefenwedstrijden spelen. We begrijpen dat dat voor deze groep een teleurstelling is. Maar, laten we blij zijn met hetgeen wat wel kan.meer »

WE MOGEN WEER

17 februari 10:30  Na een periode van strenge vorst mogen we de kunstgrasvelden weer in gebruik nemen. In overleg met Sportief Capelle en de consul mogen we vanaf nu dan ook met onze jeugd weer "de wei in". meer »

DEZE WEEK GEEN TRAININGEN ☃️❄ UPDATE : OOK ZATERDAG GEEN OEFENWEDSTRIJDEN CQ TRAININGEN

7 februari 12:00  Vanaf zondag hebben we al kunnen genieten van prachtig winterweer met veel sneeuw. Het gevolg is wel dat er voorlopig niet op de voetbalvelden gespeeld kan worden. Zolang er sneeuw op de kunstgrasvelden ligt, kan en mag er niet getraind worden. meer »

KNVB wil seizoen afsluiten met KNVB Regio Cup

2 februari 13:45  De KNVB wil voor de amateurverenigingen kleinschalige regionale competities organiseren voor het vervolg van het huidige seizoen: de KNVB Regio Cup. Dit gebeurt in elk geval voor de Categorie B** (senioren en junioren) en alle pupillen teams.meer »

Corona update (16) : Corona maatregelen vanaf 18 januari

14 januari 22:30  De persconferentie van de minister president op dinsdag 12 januari geeft ons geen aanleiding om het huidige tijdelijke trainingsschema aan te passen. Wel heeft het bestuur besloten om vanaf zaterdag 23 januari weer (onderlinge) oefenwedstrijden te laten spelen.meer »

Corona update (15) : Hervatting trainingen 4 januari

2 januari 10:30  Het bestuur wenst u allen een gelukkig, gezond en sportief 2021. Hopelijk kunnen we de komende maanden weer vaker op het veld staan. Maandag 4 januari beginnen we weer met de trainingen voor de jeugdteams tot en met 17 jaar. Ook de JO19 spelers onder 18 (dus 16, 17 jarigen en alléén na aanmelding) gaan vanaf nu trainen. Gezien de ernst van het huidige besmettingsgevaar is er wel besloten de corona maatregelen wat verder aan te scherpen. meer »

SPECIALE BOODSCHAP VOOR DE VRIJWILLIGERS VAN SVS

19 december 13:15  We hebben met z’n allen een zwaar en bijzonder jaar achter de rug. Elke vereniging heeft zich op zijn eigen manier aangepast om leden betrokken te houden en hen de mogelijkheid te bieden om te kunnen blijven voetballen. We begrijpen maar al te goed dat dit nooit was gelukt zonder de tomeloze inzet van alle trouwe vrijwilligers. Daarom hebben we iets speciaals voor al die vrijwilligers die onze club zo’n warm hart toedragen.meer »

2038x gelezen