SVS ZOMERWEEKEND 2021 "NO LIMIT" : de terugblik

20 juli 14:00  Na maanden van voorbereiding en duimen voor goed weer, was het eindelijk zo ver, het Zomerweekend 2021 "NO LIMIT" op SVS. Door de huidige corona maatregelen kregen we vlak voor de start 2 dompers te verwerken. We mochten niet logeren op het veld en de kinderdisco mocht ook geen doorgang vinden. Maar de organisatie is daar creatief mee omgegaan. meer »

TIJDSCHEMA SVS ZOMERWEEKEND 2021 "NO LIMIT" en helaas géén toeschouwers toegestaan

7 juli 22:45  Op veler verzoek delen we hier alvast het tijdschema van het Zomerweekend. We hebben de deelnemers in 3 groepen verdeeld: Groep 1 = geboortejaren 2012 & 2013) Groep 2 & 3 = geboortejaren 2009, 2010 & 2011meer »

ZOMERWEEKEND 2021 NO LIMIT : IT GIET OAN, maar we mogen helaas niet blijven slapen

2 juli 20:45  Zoals eerder gecommuniceerd zijn wij voor de organisatie van het SVS Zomerweekend een procedure gestart voor het verkrijgen van een vergunning voor het evenement. Een vergunning die met name bedoeld is voor de overnachting met tentjes op het terrein.meer »

TECHNIEK TRAINING VOOR SVS JO8

7 november 15:15  Vandaag hebben wij als SVS JO8 een technieken training gehouden. Samen met hulp van andere enthousiaste trainers was dit een mega succes ! Kinderen werden beoordeeld op hun talenten, en moesten ze laten zien wat ze allemaal geleerd hadden. Ze kregen een beoordeling per onderdeel. De onderdelen waren: dribbelen, aanvallen, verdedigen, hooghouden en penalty schieten. meer »

NOG 2 NIEUWE CORONA BESMETTINGEN

3 november 16:00  Vandaag heeft een van de jeugdtrainers ons gemeld dat hij en zijn zoon gisteren positief zijn getest op het corona virus. Zij waren 28 oktober voor het laatst op het terrein van SVS. De trainer en zijn gezin zijn in quarantaine gegaan volgens de richtlijnen van het RIVM en zullen pas weer op de vereniging komen zodra ze klachtenvrij zijn. We wensen beiden veel beterschap.

WEBSHOP KLUPP KLEDING IS LIVE

29 oktober 11:00  Helaas heeft de levering van Klupp langer geduurd dan verwacht, maar deze week zijn de wedstrijdtenues dan eindelijk in Nederland gearriveerd. Vanaf heden is de webshop dan ook live. SVS kleding kan alleen besteld worden via de SVS webshop op de website van Klupp Sportswear. Klik op de afbeelding hieronder voor een rechtstreekse link naar de webshop. Deze link staat ook op onze eigen website, en is bereikbaar via het menu CLUB INFO > SVS KLEDING.meer »

SVS RICHT FOCUS EXTRA OP JEUGD

28 oktober 22:30  SVS is serieus bezig om zijn jeugdopleiding naar een hoger plan te tillen. Daar verandert zelfs een slepende coronacrisis niets aan. De koers is bepaald. Met Ger Mulder als regisseur.meer »

Corona besmettingen

22 oktober 19:30  De afgelopen week zijn 3 leden van SVS positief getest op het corona virus. Dit betreft een vrijwilliger en een speelster die al meer dan 3 weken niet op SVS zijn geweest. Een trainer die ook positief getest is, was eind vorige week voor het laatst op ons terrein. Allen lijken geen of minimale klachten te hebben. Zij blijven in quarantaine volgens richtlijnen van het RIVM en zullen pas weer op de vereniging komen zodra ze klachtenvrij zijn. We wensen allen veel beterschap.

Corona update (13) : Nieuwe Corona maatregelen per 14 oktober

15 oktober 12:15  Om verdere verspreiding van het corona virus tegen te gaan, heeft de overheid nieuwe maatregelen afgekondigd. Voor onze vereniging betekent dit dat het voetballen en het verenigingsleven nagenoeg tot stilstand komen voor een periode van minimaal 4 weken. meer »

Nieuwe besmetting SVS 3

11 oktober 20:30  Op 5 oktober hebben wij alle leden geïnformeerd dat een speler van SVS 3 positief was getest op het corona virus. Wij zijn geïnformeerd dat ook een 2e speler van het team positief is getest. De betreffende speler is voor het laatst op 1 oktober op SVS geweest. Daarna heeft hij geen nauw contact meer gehad met zijn medespelers. Een aantal spelers heeft zich vorige week ook laten testen, maar bleken negatief te zijn. Wij wensen de betreffende speler veel beterschap.