Na de oliebollen en vuurpijlen konden de mannen van Peter en Bert weer aan de bak.

Nieuw gezicht was Bas hij heeft gerolen met: Faydee die nu voor D2 speelt beidde jongens heel veel succes alvast!.

Sander deed niet mee vandaag (ziek, beterschap!) en Kevin...waar was Kevin??

OEI, OEI zijn wekker (BlackBerry) was niet afgegaan...hij noemt hem nu dan ook zijn " Nachtmerry "...En dus ,kwam hij ietsje later.

SVS nam gelijk na de aftrap het balbezit na wat gekaats op het middenveld kreeg na een minuut of 3 Luuk een vrije doorgang, hij werd echter onderuit getrokken en scheidsrechter Stefano besloot de bal op de stip te leggen.

Deze penalty werd door Bas snoeihard verzilverd 1-0.

Na de aftrap begon 16'hoven wat beter in zijn spel te komen af en toe lukte het om bij Jack in de buurt te komen.

maar Bas, Job, Lars en Mitchell hielden de boel goed op slot ook Kyle had er zin in want door zijn fanatieke storen verschoof het spel steeds verder op de helft van tegenstander 16'hoven en namen de kansen steeds meer toe. Was het eerst Max die zijn schot over zag gaan, even erna een grote kans voor Javan die zijn schot naast zag gaan.

Na een minuut of tien toch een doorbraak door de defensie van SVS maar een scherp optreden van Jack die de bal op tijd weg trapte voor de aanstormende spits van 16'hoven.

Aan de andere kant het zelfde tafereel ook een slipper in de verdediging van 16'hoven en 2 kansen voor Max maar ook 16'hoven beschikt over een uitstekende keeper. De kansen voor SVS begonnen zich op te stapelen O.A.: Luuk(2x), Javan, lennox(2x), Rowan en de keihard werkende Fernando zagen hun pogingen mislukken.

De beste kans ontstond vlak voor rust toen Lars de bal met een mooie boog op de goal schoot... het legioen stond er al klaar voor maar met een uitstekende redding voorkwam de keeper van 16'hoven de 2-0. Het applaus en de Oeee's en Aaaah's waren hun deel...

De tweede helft Begon SVS lekker fel, was er na de eerste aanval afgevlagd voor buitenspel een minuut later een heerlijke counter / solo van Kevin die ondanks een duw in zijn rug met het nodige kunst en vliegwerk de 2-0 in de touwen joeg, klasse!

Na de aftrap werd opnieuw de bal veroverd en kreeg Max een kans, zijn bal ging jammer genoeg net naast.

Een minuut later was het Javan die knap door de verdediging van 16'hoven soleerde en de 3-0 intikte

de kansen stapelden zich op voor SVS maar werden geen van allen verzilverd door o.a:Luuk, Max, lennox en javan. Ondanks de 3-0 voorsprong bleef 16'hoven aandringen naar de aansluittreffer, na een vloeiende counter. Schoot de spits de bal over Jack heen, die echter tegen de lat weer het veld in stoot (Engeltje van Hans van Breukelen gekocht?) de 2e kans verdween over de goal en zo kwam SVS met de schrik vrij..

Niet veel later een iets te zachte terugspeelbal op Jack die met een snoekduik de bal moest naasttikken De opgeleverde corner leverde ook nog een kans op voor 16'hoven maar opnieuw hield Jack zijn doel schoon. Na een snelle aanval schoot Javan de bal tegen een verdediger van 16'hoven die de bal achter zijn keeper zag dwarrelen 4-0.

Hierna was het gedaan met het verzet van 16'hoven  er werd erg goed samengespeeld door iedereen De 5-0 kwam tot stand doordat Fernando zich knap een weg worstelde op rechts en Luuk op maat bediende. De laatste minuut werd nog even spannend want Jack moest en zou weer de "0" houden vandaag Hiervoor moest hij wel even 2 kat-achtige reddingen tevoorschijn toveren wat hij dan ook deed, werelds!

Een prima begin na de winterstop klasse jongens , ga zo door!