28 april 2012 9:45

Wedstrijd zaterdag 28-04-12

SPV’81 C1 – SVS C2

Hallo  allemaal

Zaterdag 28 april moesten we tegen SPV’81. Het was een spannende wedstrijd op heel slecht veld met veel plassen. We begonnen de wedstrijd goed en waren beter. We maakten dan ook snel de 0-1 door een mooi doelpunt van Hilmi. Al snel maakte Hilmi ook de 0-2. Daarna gaf de scheidsrechter een onterechte penalty. Dus werd het 1-2. Daarna maakten we een grote fout achterin en werd het 2-2. Toen was het rust. Na de rust. Was het lang gelijk. Maar toen maakte Dennis een doelpunt, 2-3. Al gauw nadat we hadden gescoord maakten zij de 3-3. Maar gelukkig scoorde Hilmi even later de 3-4. En al gauw na de 3-4 maakte Naoufal de 3-5 en de 3-6.