J. Eerhart

Wedstrijdverslag zaterdag 14 januari 2012

SVS C2 – vv Haastrecht C2

Hierbij het wedstrijdverslag van SVS C2 - Haastrecht C2 2-1

Deze wedstrijd was misschien net even iets anders dan de andere, we wilden namelijk
revanche op de uitwedstrijd tegen Haastrecht voor de kerstvakantie. Die wedstrijd verloren we met 5-3, terwijl we in de 1ste helft nog met 2-3 voor stonden. Voor Dennis was het vandaag iets makkelijker om een opstelling neer te zetten, want de hele selectie was aanwezig. Dat betekende dus dat Kelvin weer hersteld was van een knieblessure. Dus hij stond in de basis. De wedstrijd begon.

In het begin jaagden we al goed op de bal, en soms kwamen we ook er doorheen met een goede aanval. Haastrecht soms ook. De eerste 10 minuten ging dus een beetje heen en weer. Maar na iets van 20 minuten kwam er een vrije trap voor Haastrecht, en
via via kwam de bal bij een tegenstander en die ramde de bal in het doel (0-1).
Na dat doelpunt moesten wij snel de draad weer oppakken en verder knokken om de
bal. En uiteindelijk werd dat knokken beloond. Door een goede pass van Hilmi
door het midden kon Naoufal zo door op de keeper, en hij scoorde heel goed
(1-1). Rust.

In de rust haalde Dennis Bob Zwaan eruit en hij zette Daymen erin. Dennis veranderde ook de formatie van 4-4-2 naar 4-3-3. Ik geloof dat we nog geen 45 seconden bezig
waren met de tweede helft en Daymen kopte de bal naar mij en ik schoot de bal
tegen de rug of het achterhoofd van een tegenstander en hij ging het doel in
(2-1). Daarna moesten we echt heel hard knokken om deze 2-1 te behouden. Het
was namelijk heel erg spannend. Het was hard tegen hard. Uiteindelijk floot de
scheids af en iedereen was zeer blij en uitgeput.

Dit moest ik van Hilmi nog in mijn verslag zetten:

Nog voordat de scheids afloot rende Hilmi nog keihard naar de bal toe maar de keeper schoot hem weg. Hij noemde dat een ''Turkse sprint''. Ik vond dat geniaal!!!