MC1 VERASSENDE EN DIK VERDIENDE KAMPIOEN IN DE HOOFDKLASSE

Meisjes C-Junioren (voorjaar), MC1, Hoofdklasse 2-P

15 mei 2012 19:30

Scheidsrechter

g-cornelisse

Dan was het eindelijk zo ver  ,de wedstrijd tegen onze directe concurent Lekkerkerk.bij winst zou het kampioenschap direct binnen zijn.Na een doelpuntloze 1e helft waarin we de betere waren,maar de bal er maar niet in wilde,begon toch de angst toe te nemen dat het een gelijkspel zou worden.maar de meiden gingen ook de 2e helf vrolijk door met aanvallen,lekkerkerk stelde daar niet zoveel tegenover.Toen was daar opeens roos die met een prachtig schot in de 50e minuutde 1-0 in de touwen schoot,niet veel later was het lea die met een droge knal de 2-0 ophet scorebord zettee.na nog een prachtige redding van daphne wist de mc1 de wedstrijd rustig uit te spelen ,waarna de champagne rijkelijk vloeide en het kampioenschap in de HOOFDKLASE een feit is.Meiden fantastisch gefeliciteerd met dit fantastisch kampioenschap