25 augustus 2012 11:00

Vandaag de eerste bekerwedstrijd van het nieuwe seizoen.
Altijd weer spannend hoe de elftallen er voor staan.
We waren allemaal lekker op tijd en de jongens stonden te springen om te beginnen.
we begonnen lekker en al snel stonden we op voorsprong door een doelpunt van Milan op aangeven van Irvin. Niet veel later net na de afstap mocht ook Irvin zijn eerste doelpunt van het nieuwe seizoen maken. Hierna kwamen we onder druk te liggen van Capelle wat resulteerde in 3 tegen doelpunten binnen 4 minuten. Gelukkig herpakte we ons en Schoot Dico na een paar keer kappen en draaien hard in het net. Lang konden we niet genieten want Capelle pakte weer de voorsprong door een goed uitgespeelde counter. Maar nog net voor rust kwamen wij weer op voorsprong door doelpunten van Irvin en Milan. We gingen de rust in met een klein voorsprong 4-5. Na de rust vanaf de aftrap scoorde Irvin zijn derde doelpunt. hierna was het lang spannend en ging het spel op en neer met voor bijde ploegen wat kansen. Het was echter Capelle die de aansluitings treffer maakte. de vermoeidheid kroop in bijde ploegen en het duurde ook lang voordat er weer een treffer viel. 5 minuten voor het einde kregen wij nog veel kansen en dit resulteerde in nog 2 doelpunten voor SVS gescoord door Irvin en Milan. Het was al met een leuke wedstrijd die lang gelijk op ging, maar uiteindelijk beslist werd in het voordeel van SVS.  Danny trainer F2