Olaf Sepers (schot)
Onbekend (schot)

F-Pupillen beker poule, F1, Groep 2 2

25 augustus 2012 11:00

De kop van het voetbalseizoen is eraf. De eerste wedstrijd van SVS F1 is helaas een geflatteerde 6-2 overwinning voor Unio F1 geworden. Na 15 uitstekende minuten wat resulteerde in een 0-1 voorsprong door een mooi doelpunt van Olaf Sepers boog de tegenstander nog voor rust de stand om naar 2-1. Na rust werd het snel 3-1 waarna Noah op een knappe manier de 3-2 stand op het scorebord zette. De laatste minuten ging SVS alles of niets spelen om nog een gelijkspel uit het vuur te slepen waarna Unio goed gebruik maakte van de ruimte en uitliep naar 6-2....