34'
Onbekend (corner)

F-Pupillen beker poule, F2, Groep 5 06

8 september 2012 10:00

Vandaag een uitwedstrijd tegen Nieuwerkerk. Voor sommige nog dichter bij huis dan SVS. Omdat we vandaag veel afwezige hadden mochten we 2 spelers van de F3 lenen. De wedstrijd ging de gehele eerste helft op en neer en het duurde ook lang voordat een doelpunt viel. Het was Nieuwerkerk die de Scoren opende, bijde elftallen(zeventallen) hadden al diverse kansen op een voorsprong laten liggen. We hadden moeite voorin om kansen te creeren, Irvin moest bijna alles zelf doen en wilde ook gewisseld worden omdat hij echt moe was van alle meters die hij had gemaakt.De tweede helft begonnen wij goed en na een paar kansen was het Irvin die dan toch de gelijkmaker maakte. In de jacht naar een voorsprong liepen wij helaas weer tegen 2 tegen doelpunten op. We kwamen in een fase waarin Nieuwerkerk steeds sterker werd en zij ook nog diverse goede kansen kregen. Maar gelukkig voor ons waren het Dico en Valentino die de schade beperkt hielden. Irvin mocht uit een corner nog de 3-2 maken maar de gelijkmaker viel helaas niet meer tot het einde van de wedstrijd. Dit was al de 2e wedstrijd op rij die we verloren hadden maar ook zomaar hadden kunnen winnen als we onze kansen hadden benut. Vandaag heeft de verdediging goed werk afgeleverd en onze invallers hebben zeker niet onder gedaan van de rest met dank aan Seth, Joël en Bastiaan.Op naar volgende week.  Danny F2