15 september 2012 8:30

Scheidsrechter

Michael Dreef

Vandaag een thuiswedstrijd tegen DCV F2. Het was lekker weer op dit vroege tijdstip.
We hadden vandaag meer dan genoeg spelers we waren compleet met 10 spelers. Irvin en valentino begonnen als wissel en zeker Irvin werd gemist in het eerste deel van de wedstrijd. We kwamen ook pas tot scoren na de 12 minuut. hiervoor was de wedstrijd nog een beetje gelijk opgegaan maar waren wij wel de bovenliggende partij. Het was Irvin die de scoren opende, We begonnen steeds beter te voetballen en DCV groef zich in met 6 man voor de goal. Maar we kwamen toch nog een paar keer goed voor de goal van DCV en het was Akhandie  zijn eerste doelpunt maakte. Vervolgens scoorde Irvin er nog 2 net voor rust waardoor we met 4-0 de rust ingingen. Na rust duurde het weer een tijdje voordat we scoorde .Het was dit keer Milan die scoorde door goed samen spel met Akhan. Een minuut later mocht Dico ook nog een keer scoren op aangeven van Irvin. Hierna volgde nog heel, heel veel kansen maar deze werden niet benut door onze jongens. Alleen Irvin scoorde nog zijn vierde van de ochtend. DCV had zich volledig ingegraven en zijn in de tweede helft nagenoeg niet meer voor onze goal geweest. Op naar volgende week Bergambacht uit.  Danny F2