F-Pupillen beker poule, F2, Groep 5 06

26 september 2012 18:30

Scheidsrechter

Sander van Kleef

Voor het eerst voor de jongens een avond wedstrijd. Dit was wel te merken ook want ze waren hyper actief en in de kleedkamer kwamen de trainers er bijna niet boven uit. De wedstrijd ging in het begin lang gelijk op met kansen voor bijde partijen. Het was Dico die de scoore opende met een afstandschot. Bijde ploegen deden niet onder van mekaar, en Bergambacht maakte ook net voor de rust gelijk. Zo hyper als ze in de kleedkamer waren miste we echter in het veld en ongelukkig kwamen we net voor het einde van de eerste helft achter door een snelle countergoal van Bergambacht. Best zuur zo net voor de rust maar de jongens hadden er zin in en ze begonnen weer met volle moed aan de tweede helft. We zochten de aanval maar het was wederom Bergambacht die scoorde. De mannen van de F2 lieten het er niet bij zitten en gingen vol aan de bak dit resulteerde al snel in een goal voor onze topscoorder Irvin die mocht scoren na een van zijn lange solo's. Niet lang daarna mocht ook Milan een doelpunt meepikken en we stonden weer gelijk 3-3. De wedstrijd ging weer lang gelijk op met kansen voor bijde partijen maar het was Bergambacht die goed stonden op te letten bij een uittrap die verkeerd viel met tot gevolg weer een achterstand. SVS bleef de aanval zoeken maar het mocht niet meer baten we kwamen er niet meer doorheen. Dit was alweer de 3e wedstrijd die we hebben verloren waarbij als we onze kansen hadden benut zomaar hadden kunnen winnen. In de penalty reeks stopte Valentino bijna alle pogingen. Op naar zaterdag een thuiswedstrijd tegen Stolwijk. Danny