Eindelijk onze verdiende overwinning F2!

35'

F-Pupillen beker poule, F2, Groep 5 06

29 september 2012 10:00

Michael Dreef

Vandaag een thuiswedstrijd tegen de gedeelde koploper Stolwijk. Bij opkomst van Stolwijk zijn de jongens en de trainer onder de indruk van de lengte van sommige jongens van Stolwijk, als je zou zeggen dat we gingen basketballen zou ik het ook geloven. Direct vanaf de aftrap was het Stolwijk die het ons moeilijk maakte en dit resulteerde al snel in een corner. De speler van Stolwijk die de corner nam trapte hem er ook direct in, knap ingedraaid. Dus eerste minuut gelijk al 0-1 achter. We hadden het erg moeilijk en kwamen niet aan voetballen toe, de eerste helft zijn we ook nauwlijks voor de goal van Stolwijk geweest. In  de eerste helft kregen we nog een penalty tegen vanwege een handsbal binnen het strafschopgebied. deze werd knap binnen geschoten en we gingen met 0-2 de rust in. In de tweede helft leek het wel of er een ander elftal stond, Veel spelers stegen boven zichzelf uit en Stolwijk kwam flink onder druk te liggen. Het duurde ook niet lang voordat Milan de 1-2 mocht binnentikken. De jongens kregen er vertrouwen in en bleven zowaar de aanval zoeken en ondertussen maakte de verdediging alle kansen van Stolwijk onschadelijk. Niks lukte meer bij Stolwijk en bij ons juist wel, het was dan ook  Irvin die de gelijkmaker binnentikte. De tegenstander raakte geirriteerd en dit kwam ons alleen maar ten goede, ze zochten de aanval maar niks lukte en juist uit een counter mocht Akhan binnen tikken op aangeven van onze kleine Bastiaan. Iedereen was door het dolle heen. Gelukkig hielden de jongens het vol tot het einde van de wedstrijd en de ontlading was ook groot na het eindsignaal. De tegenstander was echt zwaar teleurgesteld want ik denk dat zij gedacht hadden hier wel even te winnen maar deze wedstrijd viel eindelijk eens een keer in het voordeel van SVS. We staan in ieder geval voor 1 weekend gedeelde eerste plaats ook al staan we 6e in de lijst want alle clubs hebben 9 punten. Wij zijn klaar met de bekerwedstrijden  op naar de competitie. Danny