4 - 3

SVS JO9-1

F-Pupillen beker poule, F1, Groep 2 2

29 september 2012 9:45

De F1 heeft met 4-3 verloren van koploper Bergambacht. Rob was ziek dus hadden we acht spelers. Met Sem als eerste reserve begonnen we tegen deze zware tegenstander vij matig. Na 8 minuten stonden we met 3-0 achter!!
Toen werd Sem ingebracht en begon het team heel goed te spelen. Duels werden gewonnen en er werd ook drie keer gescoord. Alle doelpunten van Sem!
Ruststand 3-3!!
In de rust zei de scheidsrechter tegen mij dat hij vrij veel toelaat bij de F-jes...
Heel verbaasd was ik dan ook dat hij halverwege de tweede helft een penalty gaf aan Bergambacht wegens hand...De bal kwam dan wel tegen de handen van Emre, maar toch....Eigenlijk worden er in de F-klasse ook geen penalty's gegeven, maar deze meneer gaf hem wel, 4-3....
Daarna nog wat kleine kansjes maar helaas konden er geen goals worden gemaakt, en 4-3 nederlaag was het resultaat. De mannen hebben goed gespeeld! Volgende week wacht Woerden thuis om half 9..