27 oktober 2012 11:00

Dick Vlasblom

Vandaag was het dan zover de competitie voor SVS D1 seizoen 2012/2013 klasse1ging beginnen.
Vooraf had de trainer alles goed doorgenomen met het elftal dus iedereen wist wat er verwacht werd van hem.
de 1e helft begom met het aftasten van de tegenstander,en ging het gelijk op maar na z'on 10 minuten ging het los en na een mooie solo op links en dito voorzet kwam de bal bij Thomas en deze draaide zich om met de bal in het 16 meter gebied en haalde lekker uit 1-0.de ban was gebroken en SVS D1 kreeg de smaak te pakken,zeker toen een bal uit het midden op damian werd gepeeld en deze alleen op de keeper af ging en hem netjes passeerde 2-0.
Toen was het Steven die een vrije trap in een keer nam van ongeveer 30 meter en dez voor de voeten van Justin kwam en hem er ineen keer inschoot  3-0..
vlak voor rust een van de weinigen kansen Voor Groeneweg D1 en maakte ze 3-1.
2e helft gingen we lekker door met het goeie voetbal en maakt Kick een lekkere 4-1 na een harde knal,en toen Damian een blunder van de keeper van Groenweg afstrafte
was het gebeurt en konden we de 1e 3punten begroeten van deze competitie..
proficiat mannen met dit goed begin en dat smaakt naar (veel)meer..