SVS D1 moest vandaag zijn 2e comp.wedstrijd uit voetballen tegen VEP D1.
had er schijnbaar last van want toen we dachten dat we er waren stonden er meisjes met een rokje op het veld ..en nee we kwamen niet voor de Hockey.
Eindelijk aangekomen was de kleedkamer ook nog bezet..toen moesten we ons snel
omkleden en naar veld 4.
daar aangekomen(het was inmiddels aardig door gaan regenen)stond Vep en de scheids al helemaal klaar..dus de waming up viel bijna letterlijk in het water.
Het veld was een ouderwetse..lekker veel blubber en modder en daar kon VEP veel beter mee omgaan in de 1e helft, en ook de 2e helft.
De wedstrijd zelf was van SVS zijde gewoon slecht zeker de 1e helft, en we kwamen ook nog op 1-0 achter vlak voor rust.
2e helft was het iets beter maar onze paar kansen gingen er niet in en bij Vep helaas wel,..de 2-0 was een vrije trap die niemand aanraakte en er gewoon in rolde...
en de 3e rolde door de blubber biinnenkant paal net over de doellijn..tja daar sta je dan in je natte pakkie.maar ach volgende week gaan we weer vlammen ,dat gevoel overheerste na afloop ..en dat is een mooi gegeven.