na het verlies van vorige week was het dus al gelijk een belangrijke wedstrijd.
Voor de wedstrijd heeb we nog even het verlies doorgenomen van vorige week
en iedereen was het eens dat we vandaag alles moesten geven omdat goed te maken.
De warming was goed en we waren er klaar voor.
1e helft ging gelijk op  tot de 15 min. toen een corner van ASW via een hoofd draaie naar de keeper en deze per ongeluk in eigen goal duwde..0-1 dat was effe slikken.
Na de 0-1 ging SVS met nog meer inzet op zoek naar de gelijkmaker en na eerst nog een schitterende redding van onze keeper Matthijs..was het uit een draai bijna1-1 maar de paal stond weer eens in de weg.
toen de laatste minuut 1e helft een fraaie aanval tot bij Tommy die met 3 man om hem heen de bal er toch in kreeg via een puntertje..oohh lekker -1-1 en gelijk rust.
2e helft was duidelijk voor SVS D1 maar de verdediging van ASW hield goed stand,
todat ze 5 min.voor tijd bij een aktie in de 16 Damian omver kegelde toen hij de bal wilde aanemen...strafschop, na wat commotie was het onze Steven (die je daar wel voor kan inhuren) die hem er keihard door het midden in schot ..2-1 en dolle boel..
laatste 5 min.speelde we de wedstrijd rustig uit en bleven de punten op SVS..
Prima gedaan jongens en vooral trots op de inzet vandaag...