D-Pupillen, D1, 1e klasse 05

24 november 2012 10:00

Stafano Zappeij

Vandaag moesten de jongens van SVS D1 thuis tegen Meerburg D1 voetballen,
en na de goeie winst van vorige week waren we inmiddels gestegen naar de 2e plaats.
Maaaaaar als je 2e staat dan moet je dat wel laten zien op het veld...!
En vandaag was het gewoon slecht wat de boy's van SVS D1 lieten zien, okee het was koud en mistig maar daar had Meerburg ook last van.
1e helft ging het al gelijk mis na eerst al een  paar goeie acties van Meerburg kwamen ze na een prima aanval op 0-1.
dan denk je ze zijn wakker nee hoor we gingen gewoon verder met slecht voetballen,
pas aan het einde van de 1e helft hadden we een paar kansen Steven net mis met een vrije trap, en Gino net naast..rust
In de rust wou de trainer ze alle 11 wisselen maar dat gaat niet dus dan maar even duidelijk uitgelegd wat er moest veranderen..
2e helft ging iets beter maar Meerburg bleef toch vrij makkelijk op de been ,en bleven op de counter loeren..en eigenlijk ging de wedstrijd als een nachtkaars in de kou uit,maar waren we wel 3 punten armer..ik hoop dat de jongens dit als een lesje hebben ervaren en dat je elke week 100% inzet moet tonen ook als zoals vandaag de nr8 op visite komt ,want dat zijn de wetten van de 1e klasse.
Volgende week uit voor de beker dan maar weer gaan knallen...