93'

Mannen Zaterdag reserve, 2, 4e klasse 06

15 december 2012 14:00

Acronius van der Zweep

Uw verslaggever ter plaatsen bericht u over de wedstrijd tussen Svs za 2 en Spirit 4.
Het was voor de objectieve bezoekers geen hoogstaande wedstrijd, maar er vielen uiteindelijk wel 5 goals. Svs kwam via een wereldgoal in de eerste helft op voorsprong. Met name de voorbereiding van M. Rijsdijk en D. van der Windt was van grote schoonheid. In de rust leek er geen vuiltje aan de lucht voor de heren van svs. Toch stond het na 66 minuten spelen 1-2. Dit kwam door gemakzucht en de thee icm met de kou waarschijnlijk. Vanaf de 67ste minuut ging svs volle bak spelen en vol drukken op de tegenstander. Het resulteerde in een heerlijke goal van Pacheco, waardoor de hoop op meer nieuw leven kreeg.

In de 93ste minuut kreeg Svs een vrije trap vlak voor het strafschopgebied. De eerste keer dat deze vrije trap tot goal werd getransformeerd door Ramlal werd deze nog afgekeurd. Er was volgens de scheidrechter van dienst sprake van onrechtmatig gedrag. Opnieuw nemen was het devies. Vervolgens krulde R. Rijsdijk de bal schitterend in de rechter boven hoek, waarna een waar volksfeest ontstond op veld 2. Eind uitslag 3-2.

Opmerkelijke details:
- Vaste sluitpost Paterno was een weekend in Dusseldorf. Zijn vervanger Feenstra keepte foutloos en werd in de Svs za vi beloond met een 9.
- Katz speelde vooralsnog zijn laatste wedstrijd van het seizoen. Hij gaat nu de pistes van Oostenrijk onveilig maken als skileraar.
De derde helft begint een begrip te worden onder de heren van het tweede.....

Prettige kerstdagen en een gezond en voorspoedig 2013 gewenst!