2 februari 2013 12:30

Na 2 weekenden afgekeurd en weinig trainen (1x) konden wij eindelijk weer aan de bak in een uitwedstrijd tegen DCV.
We konden uitslapen want de wedstrijd begon om 12.30 uur.

De tos werd verloren en DCV trapte af.

Na een vrij rommelig begin was het Tim die Glenn vrij voor de keeper zette en dan weet je het wel.

In de 7e minuut stonden wij met 0-1 voor.

Dit was echter geen garantie voor een makkelijke wedstrijd want het bleef erg rommelig. Dit resulteerde in de 15e minuut in de gelijkmaker, 1-1.

In de 21e minuut kwam DCV met een uitbraak. Jack kwam zijn goal uit en botste met een DCV speler, die op de grond geblesseerd bleef liggen. De scheidsrechter liet (voordeelregel) doorspelen en DCV scoorde de 2-1. Dit was even zuur maar we moesten door.

In de 29e minuut kregen we een corner die Renzo nam. De bal kwam bij Glenn en de 2-2 was een feit.

Wij bleven druk zetten en in de laatste minuut van de 1e helft maakte Glenn bijna z'n hatrick maar de bal ging via binnenkant paal niet over de lijn.

Het was gelijk rust.

We kwamen goed uit de kleedkamer terug en dat was te zien. De tweede helft lieten we goed en verzorgd voetbal zien. We zette druk en DCV moest achter ons aanlopen. En dat voetbalt een stuk lekkerder!!

In de 44e minuut werd Gio gelanceerd (door wie is mij even ontschoten..sorry) en maakte hem heel goed af, 2-3.

We bleven geconcentreerd en 4 minuten later kwamen we in een soortgelijke situatie als in de 1e helft. Renzo raakte namelijk geblesseerd en de scheidsrechter liet ook nu (wederom goed gezien) doorspelen en in de scrimmage die voor het doel ontstond scoorde Gio z'n 2e en stonden we met 2-4 voor!

Hoewel DCV daarna nog aanzette hield de verdediging (onder leiding van een uitstekend spelende Job) goed stand.