... (penalty)

D-Pupillen, D2, 3e klasse 3

9 februari 2013 10:00

Peter Heusdens

Na een paar winstpartijen kregen wij vandaag een serieus sterke tegenstander op bezoek, namelijk ONA D1 die op de 2e plaats staat en nog niet verloren heeft.

Na even aftasten kregen wij in de 5e minuut een kans. Rowan gaf een steekpass op Glenn die hem vakkundig afmaakte, 1-0. Hier schrok ONA wakker van want dit waren ze niet gewend. Maar ze bleven geconcentreerd voetballen en druk zetten. Dit leidde in de 25e minuut tot de 1-1 (een eenvoudige intikker). Dit was gelijk de ruststand waar we niet ontevreden mee konden zijn.

In de tweede helft waren we de controle op de wedstrijd volledig kwijt en ONA kon ongestoord voetballen. In de 44e minuut maakten ze uit een corner de 1-2 en een minuut later was het zelfs 1-3. In de 50e minuut kreeg ONA een penalty door hands van Job. (Hij had hem net niet klemvast maar z'n gezicht bleef heel ;-) )

Gelukkig bleef het hierbij want het had erger gekund.

Wij zijn vooral op conditie en snelheid (aandachtspunt) afgetroefd anders hadden we het ze best nog wel eens moeilijk kunnen maken, jammer!