78'

Meisjes B-junioren zaterdag, MB1, Hoofdklasse B

2 maart 2013 16:00

Gabriël Cornelisse

Tegen een helemaal niet slecht spelende tegenstander botlek begonnen we de wedstrijd moeizaam,Al snel werd duidelijk dat de meiden op het scherpst van de snede speelde,met een tomeloze inzet en de wil om te winnen kregen we een paar kansen op de 1-0 deze viel dan uiteindelijk een paar minuten voor rust waar lea attent reageerde op de hoekschop van isabella en de bal met heup de bal in het net swingde.De 2e helft deden de meiden er nog een schepje boven op en was er geen houden meer aan voor de tot dan toe sterk spelende verdediging van botlek,als snel werd het door wederom een corner (,ditmaal van roos)attent gereageert door lea die ditmaal met een uiterst subtielhakje de 2-0 op het scorebord zette. na deze 2-0 krgen de meiden vleugeltjes waarbij de goals als rijpe appeltjes tegen de touwen werden geschoten.nadat lea en isabella voor de 3-0 4-0 hadden gezorgd ,was het nu de beurt aan maxine die binnen 7 minuten een heuse hattrick scoorde,.daarna was het lea die de eindstand op 8-0 zette.
Meiden een fantastische overwinning waarbij iedereen een aandeel had van keeper ,verdediging ,middenveld tot aanval ,allemaal keihard geknokt ,met elkaar en voor elkaar waar bij we wel mogen dat Romina daar vandaag het voortouw in had genomen.nog 7 finales te gaan!!!!!!!! volgende week wacht ons het ijzersterke monster.