Meisjes B-junioren zaterdag, MB1, Hoofdklasse B

9 februari 2013 9:45

Na een lange winterstop was het dan eindelijk zover :het begin van de voorjaarscompetitie,en wat voor 1!!
Ingedeeld in de loodzware hoofdklasse met Sc Botlek ,SSS,sc Monster,SEP,Haastrecht en last but not least SVS
Vandaag Haastrecht Mb1 als tegenstander. Met de bekeruitschakeling van vorig jaar nog in het hoofd wisten we dat we vandaag er vol voor moesten gaan om hier uberhaupt punten weg te halen.
Wat er te zien was op het veld was een zeer mooi en boeiend schouwspel waarbij mooi voetbal en hard werken zich de hele wedstrijd afwisselden.Op en neer waren er kansen voor beide ploegen.Toch wisten we langzaam aan steeds meer grip op onze goedspelende tegenstander te krijgen met een aantal kansen voor de zeer snelle Maxine die af en toe de 50 meter aflegde binnen 4 seconden(niet slecht voor een amateur.haar schoten misten echter doel.In de 20 e minuut was het dan wel raak en kon roos na een mooie aanval over een  aantal schijven koelbloedig de bal tegen het net schieten 0-1 .
Hierdoor gingen we beter spelen en konden we 10 minuten later de 2-0 aantekenen ,ditmaal een mooie aanval over links waar roos de bal op maat neerlegde voor Maxine ,die de bal beheerst inhet doel schoot.0-2 en niet veel later tijd voor thee.
Een aanvallender Haastrecht zorgde ervoor dat onze sterkspelende achterhoede een aantal keren op de proef werd gesteld ,waarbij moet gezegd worden dat daphne de zeer goede aanvaller en tevens aanvoerder van Haastrecht het heel moeilijk maakte om nog kansen te creeeren.Aan de andere kant wist Lea na een mooi opgezette aanval zichmooi vrij te spelen en beheerst de bal in te schieten .Echte tot ieders verbazing werd hij afgekeurd ,waarvoor ,dat zal voor iedereen een raadsel blijven.Maar goed nog steeds      0-2!!Net toen we dachten dat de punten binnen waren scoorde Haastrecht 10 minuten voor tijd de aansluittreffer en konden we zeer spannende laatste 10 minuten tegemoet waarbij beiden teams het uiterste gaven.na de laatste kans van Haastrecht (vrije trap vanaf de 16 meter)die naast werd geschoten vondde scheids het wel genoeg en konden we blij en opgelucht ademhalen.Meiden wezijn zeer trots op jullie ,en hebben laten zien dat jullie volop mee kunnen gaan draaien voor de bovenste plekken.Ook wil ik Haastrecht complimenteren voor hun goede voetbal en harde werken dit zorgde er mede voor dat we een mooi schouwspel konden zien waarbij het alle kanten op kon en het spannend was tot de laatste minuut.en jullieook veel succes verder in deze competitie

Meiden SVS supergespeeld Ga zo door !!!!!!!!!!!