Rijnstreek 1

Mannen Zaterdag standaard, 1, 4e klasse B

23 maart 2013 14:00

Schuijt, T.I.M.

Nadat vorige week SVS met 4-0 ten onder ging bij WDS traden de Capellenaren aan tegen Rijnstreek.

SVS speelde goed en verzorgd voetbal, de bal lag al snel in het net, maar Jamie Velthaak zou de bal met zijn hand in het doel hebben geslagen, dus werd dit doelpunt afgekeurd.

Na 19 minuten was het dan toch echt raak voor SVS, topschutter Peter van Assendelft zorgde voor de 1-0, niet veel later was het Yannick de Lely die de 2-0 wist aan te tekenen.

In de 33e minuut ging doelman Eric Feenstra in de fout en kon spits Ringo van den Berg de ruststand op 2-1 bepalen.

In de 2e helft werd het overwicht van SVS nog groter en kon Rijnstreek helemaal geen vuist meer maken.

Nu werd er een doelpunt van SVS afgekeurd wegens buitenspel.

Het was in de 9e minuut van de 2e helft dat Peter van Assendelft de trekker voor de tweede keer overhaalde en de 3-1 op de borden bracht.

Iets verder in de tweede helft werd Yannick de Lely in het strafschopgebied aangetikt, arbiter Schuijt legde de bal op de stip, aanvoerder Erik Fokkelman zette zich achter de bal. Maar schoot dit buitenkansje helaas over het doel van doelman Yvar Veldkamp.

Het was een collectieve overwinning voor SVS, met als meest opvallende spelers Dennis van der Windt, die de plaats van aanvoerder Frank Schreij moest overnemen, en de sterk opkomende rechtsback Ricardo Nooitrust.

Opstellingen;

SVS; Feenstra: Nooitrust, van der Windt, van Deventer, Kerasavopoulos, ( Vlasblom),Fokkelman,van Campenhout,Seip,van Assendelft (van Leeuwen,Velthaak,De Lely (K.Badal),

Rijnstreek: Veldkamp;de Bree,J.Sluijk,Pouw,R.van den Berg,Busscher (van Veldhuijzen), Bakker,de Vink (Verduyn), R.van den Berg (M.Sluijk), van der Mel,Stolwijk

Een aantal foto's van deze wedstrijd die met 3-1 werd gewonnen.
Met dank aan fotograaf Gert Jan van Heyningen.