...

Mannen Zaterdag reserve, 2, 4e klasse 06

13 april 2013 11:30

Eric Blaauw

Op deze zonnige zaterdag beleefden de heren van svs za 2 een zorgeloze ochtend. Na een ruim uur spelen stond het 4-0 en was er geen vuiltje aan de lucht. Echter, zoals al vaker dit kalenderjaar, maakte de heren het zichzelf moeilijk door het tempo en de concentratie te laten wegzakken. Hierdoor kwamen de bezoekers terug in de wedstrijd met 2 goals. Svs kreeg ook nog een aantal goede kansen (dhr. Noordzij en Bierhuizen o.a.) maar het bleef uiteindelijk bij 4-2. Men bijft zodoende in de race om de titel!

Opmerkelijk:
- Keeper Paterno wilde in de 2de helft uit het veld stappen na de tegengoals. Hij voelde zich door het team in de steek gelaten. Dit is later uitgesproken in de 3de helft.

Doelstelling is en blijft om vanuit gezelligheid met elkaar zo goed mogelijk te presteren.