20 april 2013 10:00

Scheidsrechter

Martin Ponte

vandaag moesten de jongens van SVS D1 thuis (of eigenlijk uit )voetballen op veld 4 bij de hockeyclub HCC...tegen de koploper Rohda '76 D1.
Rohda 76 had pas 2 keer gelijk gespeeld en de rest gewonnen..een geduchte tegenstander dus (althans dat dachten we), we hadden wel al van andere tegenstanders gehoord dat ze zeer fysiek speelde
mede omdat het vrijwel allemaal stevige jongens betrof.
1e helft hadden we na 5 min. al door dat er best wel wat te halen viel..SVS begon fel met goeie aanvallen en combinatievoetbal..daar hadden ze bij Rohda flink wat moeite mee en al na 3 min. een (hele)grote kans voor Justin maar deze schiet net naast.
vlak daarna mooie actie van Gino..boven op de lat..daarna kregen we een vrije trap en deze werd door Steven boven op de paal gekegeld..pffff wat een pech...en vlak voor rust  was  het nog een keer latje tik vanuit een corner..en Rohda maaide de rest van de ballen alle kanten op, wat ze goed afging.
2e helft gelijk weer 2 grote kansen waarvan weer 1 op de lat...vlak daarna een flinke ros naar voren van een Rohda verdediger en jahoor na 3 pogingen ging hij er alsnog in 0-1 ..zwaar balen.
we probeerde daarna de 1-1 te forceren maar na weer een ros naar voren ging hun snelle man er vandoor en werd helaas neergelegd rand 16..oeii pingel en 0-2..daarna gingen de koppies iets hangen maar schoten we nog wel een keer op de lat en net naast,
en Rohda beperkte zich tot het wegrammen van alle ballen naar voren over over de lijnen..enja de laaste minuut kregen ze hem er op die manier nog in ook ..wat was dit jammer zeg, helemaal als de tegenparij nog doodleuk zeg ja jullie waren eigenlijk gewoon beter dan ons..maarja ben wel trots op de boy's en we krijgen ze nog een keer nieuwe ronde nieuwe kansen...