93'

Mannen Zaterdag reserve, 2, 4e klasse 06

4 mei 2013 16:15

Adilla Ramjawansingh

De heren van svs za 2 moesten dit keer uit tegen Swift Boys 6. Start om 16.15 uur! Zonder keeper Feenstra (zou komen volgens John, maar kwam toch niet).

Met de thuis wedstrijd nog in het geheugen (0-0) toch een spannende wedstrijd. In de beginfase was deze spanning er bij de aanvallers nog uit. In de eerste 5 minuten kregen zij ieder een 100% kans op een doelpunt, maar schoten zij allen ver over.

Halverwege de eerste helft was er een prachtige aanval tussen Roy, Avi en eindstation Dennis van der Windt, 0-1. Na rust werd het direct 0-2 door Roy.
Daarna kwam zoals gebruikelijk bij svs za 2 de dip in het spel. Swift boys kreeg meer ruimte en het gevolg was de aansluitings treffer. 12 minuten vor het einde maakte ze zelfs de 2-2 door een prachtige omhaal van de bonkige spits. Toen ging svs weer meer druk zetten en dat resulteerde in goede kansen en uiteindelijk in de laatste minuut ook de verdiende 2-3 overwinning.

Volgende week de laatste wedstrijd van dit seizoen, thuis tegen Perkouw. Strijden voor het behoud van de ongeslagen status op sportpark schenken en daarna de BBQ aan steken ter afsluiting van een mooi en gezellig seizoen.