Gepost door Richard Los op 17/10/2010 21:00:24 (126 gelezen)

Alles was aanwezig voor een leuke pot voetbal.

Dylan en Max begonnen als reserve.

We gingen goed van start met veel beweging en soms leuk
combinatie spel.

Door de snelheid van Niels en Lewis waren we al een paar keer gevaarlijk voor de goal gekomen, een doelpunt kon dus ook niet uitblijven.

En ja hoor, via een paar goede counters liepen we snel uit naar 1-4. Mooi was de cross pass van Noah op Sven die goed door ging maar helaas de keeper tegen kwam, maar door Niels in de rebound met een mooi schot goed binnen werd geschoten.

In de rust waren de jongens redelijk opgewonden over de voorsprong, voordat we het veld op gingen voor de 2e helft werd er nog tegen de jongens gezegd om goed geconcentreerd en in positie te blijven spelen.

Helaas werd deze tip niet opgevolgd en stond het al snel 3-4.

De jongens van Donk geloofden er weer in en de laatste minuten was het billen knijpen. Gelukkig ging Lewis goed door en scoorde de 3-5.
In de laatste minuut scoorde Donk nog 4-5.