2010-2011 : 25-09-2010 Perkouw D1 - SVS D3

Gepost door Richard Los op 25/09/2010 19:37:04 (126 gelezen)

25-09-2010 D3 verslaat Perkouw

Na de goede overwinning van vorige week moesten we vandaag tegen Perkouw D 1.

Floris en Dennis begonnen als reserve en iedereen was gemotiveerd om ook deze wedstijd te winnen.
Helaas was het veldspel en de organisatie in de eerste helft niet aanwezig waardoor we in de rust ook tegen een achterstand van 2-1 aankeken.

In de rust werden er wat spelers op een andere positie neer gezet en de jongens gemotiveerd om in de 2e helft er wat meer aan te doen dan in de 1e helft.
En ja hoor via 2 goede combinaties en een betere veld bezetting stonden we binnen een paar minuten met 2-3 voor.

Deze voorsprong werd uitgebouwd naar 2-6 en dit was ook de eind uitslag, doordat we heel veel kansen misten om een hogere score neer te zetten.

Complimenten wil ik geven aan het goede spel van Niels en Lewis en de goede inval beurt van Dennis en Floris.

Er is nog wel veel werk te doen maar op sommige momenten gaan we goed vooruit. De meeste jongens die uit de E komen moeten nog wennen, maar in de loop van het seizoen gaat dat ook wel goed komen, hoop ik.

Ga zo door jongens en laat zien dat iedereen in de basis wil beginnen, dwing dat zelf af.