42'
49'

E-pupillen, E4, Groep 9 17

7 september 2013 10:00

De tweede bekerwedstrijd. Fabian is afwezig omdat hij gisteren een feestje had en afgelopen week niet lekker was, beterschap Fabian. Neal is er voor het eerst bij en dat was te zien ook. Kansen op de paal of net naast, waarop een hattrick volgde.  In de eerste 5 minuten was SVS E4 volop in de aanval en had 3 grote kansen. In de 6e minuut kwam de tegenstander voor het eerst over de middenlijn, Jamaro verloor een schoen en kon zijn snelle tegenstander niet meer tegenhouden. De bal zoefde hard langs Tymo, onhoudbaar. In de 12e minuut ging Damiën vanaf de rechterkant met de bal naar de achterlijn, schoot de bal voor waar Daniel klaar stond om in te tikken, en prachtige aanval. Bij de 1-3 ging de verdediging van de tegenstander helemaal de fout in en kon Daniel de bal oppikken en richting doel rennen en scoren, hupsakee dat ging lekker! En ja hoor, eindelijk een doelpunt van niemand minder dan: DUCO OUWENDIJK(onthoud die naam), na een voorzet van Neal. De 1-6 was ook een leuk 1-2tje tussen Damiën en Neal die werd afgerond door Neal. Deze jongens waren zo vaak in de aanval en hebben zoveel gescoord, dat ze niet meer weten wie er wilt scoren. Prachtig om te zien. Spelbepaler DUCO maakte de uitslag compleet en zorgde ervoor dat hij eindelijk op de topscorerslijst staat, vader en coach is apetrots! In het doel stonden Tymo(1e) en Bart(2e). De jongens gaan steeds meer inzien hoe het spelletje gespeeld moet worden: vrijlopen, roepen, kijken, passen. Het gaat steeds beter en leuker worden. De bikkels Bart, Tymo, Jamaro, Gillroy en Steef hebben weer een hoop ballen afgepakt en zelfs slidings gemaakt. Goed gedaan jongens, tot volgende week.