F-pupillen, F1, Groep 2 05

21 september 2013 10:00

David Tumkaya

Wat een mooie wedstrijd was het vandaag! De beide teams gingen mooi gelijk op.
We lieten mooi aanvallend spel zien, wat in de 13de minuut resulteerde in een mooie voorzet van Sem en Dico kon scoren!
Een minuut later herhaalden deze twee mannen dit kunstje... 2-0

Na een corner van Sem scoorde Dico een mooi doelpunt maar deze werd helaas afgekeurd omdat twee spelers van de tegenpartij botsten met elkaar.

Later zette Gideon mooi voor waarop Sem de bal kon inkoppen.

De 4-0 werd gescoord door Sem door een mooie harde schop vanaf het middenveld.

Tweede helft:

Na  een mooie pass van Bradley kreeg Dico een mooie kans om hard te schieten. .. De keeper hield deze bal mooi tegen.

Damjan gaf een mooie voorzet en Sem kon hierdoor 5-0 maken.

We hadden een waterdichte verdediging, Rob rende zich drie keer in de rondte!

We kregen een vrije trap mee.

Badley schoot heel hard op het doel maar miste helaas! Bradley kreeg heel veel kansen, hij wilde zo graag scoren in zijn eerste wedstrijd voor SVS!!
Eindelijk na een aantal kansen maakte Bradley eindelijk 6-0!!

In de laatste minuut  werd er teruggeschoten naar Ruben en helaas glipte de bal door zijn vingers.... 6-1 door Ruben.

Prachtige wedstrijd jongens! we hebben genoten!