SVS 1

Mannen zaterdag, 1, 4e klasse B

21 september 2013 14:30

Klomp, T.

SVS ging naar Sportpark De Bijlen om hun koppositie te handhaven. In een leuke eerste helft hadden zij ook een iets groter veldoverwicht maar wisten daar niet echt gevaarlijk door te worden. Hierdoor bereikte beide teams met 0-0 de rust.

In de tweede helft speelde Alphia opnieuw met veel passie en kreeg het een aantal kleine kansjes. Een kwartier voor tijd was het Abdel Fennnich die Alphia op een 1-0 voorsprong zette. Even daarvoor had Luciano Goeders nog de paal geraakt.

Alphia leek tien minuten voor tijd ook nog op 2-0 te komen maar het doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel. Hierna probeerde SVS nog wel voor de gelijkmaker te gaan, maar doelman Dennis Vondeling kwam niet echt meer in gevaar.