Wat een mooie partij was het vandaag tegen de koploper van onze poule Nieuwerkerk F2!

Allebei de partijen kregen verschillende kansen.
Sem en Damjan hadden verschillen de kansen op een doelpunt.
En Rob deed weer goed zijn best samen met Damjan op het achterveld.

Nieuwerkerk scoorde als eerste 0-1

Maar ja.. wij laten natuurlijk
Als snel  niet zo maar over ons heen lopen ... zelfs niet door de koploper!!
Binnen niet al te lange tijd komt Sem vanaf het middenveld en geeft de bal af aan Dico. Hij kan daardoor de 1-1 maken!

Direct daarna krijgt Nieuwerkerk weer een mooie kans en scoren ze de 1-2.

En weer laten we onze koppies niet hangen. We blijven vechten en Sem maakt vrij snel de gelijkmaker! 2-2

Vervolgens zwakt de verdediging van Nieuwerkerk wat af : het is erg rommelig voor het doel van Nieuwerkerk, en Sem maakt hier gebruik van door de 3-2 te maken.

De rest van de eerste helft blijft het spannend. We hebben echt gelijke kansen. Er volgt nog een mooie kans voor Sem die op de paal schiet maar helaas telt die niet...

Ook de tweede helft kregen we veel actie te zien. We hadden weer veel mooie kansen, waaronder eentje van Boaz die mooi werd aangespeeld door Sem, en ook andersom probeerde dit tweetal een doelpunt te maken. Maar helaas lukte dit niet,

Dan maakt Nieuwerkerk de gelijkmaker... 3-3

Maar we gingen door! Dico nam een hele mooie corner die hij direct op het hoofd van Sem plaatste. Helaas ging de bal mis maar het was mooi geprobeerd!

Dan komt Gideon vanaf het middenveld en schiet naar Dico. Hij kan de 4-3 maken.

In de volgende fase van de wedstrijd heeft Nieuwerkerk veel kansen. Rob houdt weer heel wat ballen tegen en ook Mike en Damjan werken hard. Ruben staat zijn mannetje in het doel.

Sem weet uiteindelijk los te komen en neemt de bal mee. Hij schiet de bal mooi in de kruising waardoor het 5-3 wordt! Het beslissende doelpunt is gevallen en de laatste kansen van Nieuwerkerk mogen niet meer baten.

Uiteindelijk komt het laatste fluitsignaal.
We hebben gewonnen van koploper Nieuwerkerk! Ze waren nog ongeslagen en daar hebben wij een eind aan gemaakt!!! Toppers!!!!!