2 - 6

SVS JO11-4

E-pupillen, E4, Groep 9 17

12 oktober 2013 12:00

Minimaal 1 punt halen was genoeg om eerste van de poel te worden. Moordrecht was de competitie sterk begonnen, dus een goede concurrent. De eerste helft was niet goed. Iedereen stond maar een beetje stil, alles alleen doen en van veel te verre afstand schieten. Niet voor niets dus maar een magere voorsprong. In de eerste minuut kwamen we wel op voorsprong door Neal en later door Damiën. SVS was de hele eerste helft op het veld van de tegenpartij. Moordrecht was maar twee keer bij het doel en gelijk raak! Fabian heeft op de trainingen keihard getraind en stond de hele wedstrijd in het doel. In de eerste helft heeft hij een bal uit de kruising geplukt, prachtig!

In de rust dus het één en ander bijgepraat, hoe het beter moet en kan. Want we willen wel winnen natuurlijk. De tweede helft ging het een stuk beter. Maar dat komt natuurlijk ook omdat er nu richting ons massale publiek werd gespeeld. Fabian had hierin 4 reddingen moeten verrichten. De combinaties waren weer zoals we elke training oefenen. Doelpuntenmakers in de tweede helft: Neal(2), Daniel en Tymo. In de verdediging stonden aanvoerder Bart, Tymo, Gillroy, Jamaro en Steef. Op het middenveld waren Duco, Daniel en Damiën. In de spits Neal. Duco met z'n overzicht gaf een mooie steekpass naar Daniel maar kon net niet scoren. Steef, Gillroy en Jamaro zijn soms wat dromerig. Maar als ze geroepen worden dan geven ze wel direct 110%.

Uiteindelijk is er met 2-6 gewonnen. De eerste plek is veilig en daar hoort natuurlijk een prijs bij. Iedereen ging met een beker en een glimlach naar huis. Publiek bedankt en we hopen dat we jullie steun weer mogen gebruiken in de volgende competitie.