9 november 2013 11:30

Kevin Prins

Vandaag was het maar de vraag of het voetballen door kon gaan na alle regen die gevallen was de afgelopen dagen en wij weer voor de zoveelste keer stonden ingedeeld op veld 4 bij de hockey.
Gelukkig waren de weergoden ons goedgezind en konden we toch om 11.30 uur aftrappen tegen de zwervers.
In de eerste helft waren onze meiden nog onwennig op de dit niet gemaaide en zeer nat veld.
Gelukkig kon onze tegenstander geen vuist maken en konden wij via Lisa die een blok zette op een bal die de tegenstander wilde uitverdedigen, deze bal belande in de voeten van Demi Kuipers en zij kon op haar beurt Anoucke aanspelen en die kon haar eerste van de middag aantekenen.
Onze tegenstander werd door ons op hun eigen veld vastgezet en zo konden wij in alle rust gaan zoeken naar oplossingen voor meer doelpunten,
alleen is dit in de theorie makkelijker dan in de praktijk.
Uiteindelijk nadat we al een aantal 100% kansen hadden gemist was het Melissa die Demi aan kon spelen en deze een schitterend mooi doelpunt kon maken door de bal in het kruis van het doel te deponeren.
Ook daarna hadden we legio kansen met Anoucke die haar bal voorlangs zag gaan en onze duveltje uit het doosje Lisa schot die helaas een zeer goede aktie voorbij het doel zag gaan.
Na de rust hadden wij het spel een beetje omgezet en hadden wij Joya doorgeschoven op het middenveld en speelde we achterin met Irene 1 op 1.
Dit bleek de ontbrekende schakel te zijn en konden onze meiden de een na het andere doelpunt aantekenen.
Eerst een goede pass van Sanne op Shivani 4-0, daarna een goede voorzet van Lisa over links die bij Shivani terecht kwam deze hield  de rust voor het doel en kon de 5-0 binnenschieten.
De volgende aanval ging van Celeste naar Lisa deze gaf voor de zoveelste keer een goede voorzet die voorbij Shivani ging maar gelukkig stond Demi goed opgesteld en kon zij kon de 6-0 binnenschieten.
De 7-0 kwam Van Melissa haar schoenen helaas stond ik iets op te schrijven en ging dit doelpunt mij voorbij.
Het 8e doelpunt was er een waar we de afgelopen week op hadden getraind Demi gaf een voorzet vanaf rechts die Sanne op Shivani kon afleggen,Shivani schot deze bal snoeihard in het doel ik denk dat de keepster deze bal alleen maar gehoord heeft zo hard was die.
Uiteindelijk was Demi los geslagen en kwam de een na de andere voorzet van haar schoenen en hier kon Anoucke van profiteren.
Na een scrimmage voor het doel kon Anoucke de 10-0 in knallen.
Zelfs Kaylee van Baarlen ging zich met het aanvallen bemoeien en na een goede voorzet van haar kon Amal afwerken en de 11-0 maken.
De laatste 10 minuten was een Demi, Anoucke show want de 12-0 en 13-0 waren goede voorzetten van Demi op Anoucke die prima voor het doel kwam en deze kon binnenschieten en vooral de laatste was een beauty ik ga niet verklappen hoe deze ging want dan moeten jullie maar een keer komen kijken naar onze meiden.
Meiden ook de 5e winst partij en met 15 punten boveaan in de competitie is een feit ga zo door.