3 - 7

SVS JO9-1

F-pupillen zaterdag, F1, 2e klasse 5

2 november 2013 9:00

Het zou best een pittige wedstrijd kunnen worden tegen het fysiek sterke team van Overmaas! We hebben hard getraind de afgelopen week zodat we tegen een stootje konden.
De wedstrijd begint heftig: al in de eerste minuut maken we een eigen goal omdat we willen verdedigen. In de tweede minuut scoort Overmaas 0-2. Wauw .. dit gaat zwaar worden!! Gelukkig laat svs het koppie niet hangen.. nee we worden alleen maar meer gedreven om te winnen! En niet veel later scoort Sem de 2-1.
We krijgen een vrije trap mee maar deze gaat net mis....
Sem maakt daarna de gelijkmaker!
Even later krijgen we weer een vrije trap; Bradley neemt hem en schiet met veel kracht in het doel! 2-3
Er volgen veel kansen van o.a. Mike en Dico, Mike geeft nog een mooie voorzet aan Dico die net mis schiet...

Overmaas krijgt weer een kans, maar Rob verdedigt goed en Ruben loopt mooi uit waardoor we weer in balbezit komen.

Net voor de rust maakt Sem 2-4.

Na de rust tikt Bradley de 2-5 in met links!
2-6 wordt gemaakt door Dico, die een mooie voorzet kreeg van Sem.

Even later speelt Gideon op het middenveld zijn tegenstander goed uit waardoor Mike een goede kans krijgt.
Daarna krijgen we nog velen kansen; Sem, Gideon, maar helaas resulteren deze kansen niet in een doelpunt.

Boaz assisteert Sem bij een aanval en Sem kan scoren 2-7

Overmaas krijgt hierna weer wat meer ruimte: ze vallen aan maar Mike, Damjan en Rob staan hun mannetje in de verdediging.
Wij krijgen weer kansen: Bradley schiet net mis, Gideon schiet een corner waarna Sem een mooie kans krijgt.
Vervolgens breekt de tegenstander door onze verdediging heen en maakt een onhoudbare goal: 3-7.

Het was een harde wedstrijd maar we hebben ons goed staande weten te houden. Knap gedaan mannen!!