Assist: Lisa Schot
Assist: Onbekend

Meisjes C-junioren zaterdag, MC1, 1e klasse 3

16 november 2013 10:30

Deze grauwe ochtend moesten we helemaal naar s'gravenzande om daar te spelen tegen de plaatselijke S.C.
Omdat de A20 was afgesloten moesten we een wereldreis maken om er te komen.
Gelukkig waren we op tijd vertrokken van S.V.S. zodat we toch een normale voorbereiding op deze wedstrijd konden hebben.
De eerste helft trokken onze meiden gelijk van leer en zette zoals altijd de tegenstander onder druk op hun eigen helft,
Het duurde best wel een tijd voordat wij voor de eerste keer konden juichen.
Na een schitterende beweging van onze Lisa die daarmee haar tegenstander het bos in stuurde kwam zij vanaf de linkerkant voor het doel, het schot wat Lisa loste werd in eerste instantie gehouden door de keepster maar gelukkig was Shivani wakker en kon de 1-0 inschieten.
We bleven op onze tegenstander inbeuken wat uiteindelijk resulteerde in weer een goede actie van Lisa die de bal diep gaf op Shivani die op haar beurt Demi bediende en die schoot de bal op een schitterende manier in de boven hoek.
Ook moesten onze meiden achterin goed bij de les blijven om de sporadische uitvallen van de tegenstander te elimineren dit werd vakkundig opgelost door alle meiden achterin inclusief Karina.
Ook Sanne was nog dicht bij een doelpunt maar deze bal ging op de paal en in tweede instantie op de lat zodat zij nog even moest wachten om ook haar eerste van de ochtend aan te tekenen.
Na de rust en wat omwisseling in ons elftal waar niet altijd alle meiden die dan reserve moeten blij mee zij gingen we de strijd weer aan.
Alleen was onze tegenstander beter uit de kleedkamer gekomen dan wij, wat resulteerde in een tegen doelpunt door een onoplettendheid van onze uitstekend spelende meiden achterin dit betekende de 1-2.
Gelukkig ook toen zagen wij dat onze meiden prima kunnen voetballen maar vooral de strijd kunnen aanbinden na een tegenslag.
Uiteindelijk mocht Sanne haar goede spel bekronen met een doelpunt die goed voorgegeven werd en door Sanne vakkundug in het netje achter de keepster werd gedeponeerd 1-3.
Het laatste doelpunt was een er een om in te lijsten, Lisa had weer goede actie vanaf links en bediende Sanne deze kon de bal eiegenlijk al zelf in het doel schieten maar zag Anoucke er nog beter voor staan dus besloot Sanne om de bal prima in haar voeten te schuiven Anoucke bedacht zich geen moment en knalde dit buiten kansje bijna dwars door het net heen 1-4.
Ook hebben onze directe concurrenten vandaag punten verspeelt zodat wij met z'n alle hele goede zaken gedaan hebben.