70'

Meisjes B-junioren zaterdag, MB1, Hoofdklasse A

23 november 2013 11:30

Gabriël Cornelisse

Wat de meiden  van de MB1 zaterdag op het veld lieten zien was een kunstje van effectief afmaken.Werkelijk elke aanval liep vloeiend en bijna elke bal die op de goal werd geschoten ging erin.De ene vloeiende aanval na de ander werd op de mat gelegd en de ene goal was nog mooier dan de andere.Ook Lisa die wat vaker mee komt bij corners kopte een goede corner van isabella secuur in de touwen{4-0).De tegenstander werd aan aale kanten overlopen en voor ze het wisten keken ze tegen een verdiende  8-0 achterstand aan lea (3x),lisa(1x),roos(1x),maxine(1x)en isabella(1x) en een prachtig eigen doelpunt.De 2e helft geloofden de meiden het wel zodat deze wat minder produktief en aantrekkelijk was.De verdeging bleef wel sterk spelen en onze keepster Rafaela is dan ook geen moment in gevaar geweest .wel wisten maxine lisa en roos het elftal compleet te maken.De goed fluitende scheids floot af en 't zand moest de treurige terug reis nog maken naar het verre tilburg.meiden goed gespeeld met  5 overwinningen en 2 gelijke spelen zijn jullie weer geweldig bezig dit seizoen.Op dit moment 2 pnt minder dan koploper rcl in dez rare najaarscompetitie waarvan we nog niet weten of deze in z,n gehhel wordt uitgespeeld.In ieder geval GA ZO DOOR !!!!