SVS JO9-1

F-pupillen zaterdag, F1, 1e klasse 1

16 november 2013 10:30

Het was best wel spannend... we moesten uit tegen Feijenoord! Wauw! Ze spelen in een echt Feijnoord shirt!

In het begin van de eerste helft waren we goed in de aanval. Soms leken we zelf wel wat sterker.
Maar al snel scoort Feijenoord zijn eerste doelpunt... jammer dit was niet nodig...
Maar we gaan door!  Dico mag twee keer een hoekschop nemen en we krijgen kansen.
Maar ook Feijenoord heeft kansen: Ruben loopt mooi uit en houdt de bal tegen.
Op een gegeven moment wordt dicht bij het doel van SVS de scheidsrechter aangeschoten.... de bal ketst af... recht voor het doel van Ruben....recht op de voeten van een Feijenoorder... en het wordt 2-0. Dit is nou een typisch gevalletje van pech hebben!
Maar we blijven vechten.
Damjan verdedigt goed als Feijenoord weer probeert door te breken. Feijenoord krijgt steeds meer kansen. Onze verdediging en keeper hebben het er druk mee!
Uiteindelijk wprdt het 3-0.
Maar weer gaan we door: Gideon  loopt mooi uit en Sem staat vrij... Helaas wordt de bal onderschept.
En weer komt Feijenoord terug met een kans, maar Bradley kopt hem, niet zonder risico weg. Goed gedaan!

We krijgen voor de rust nog een kans door de vrije trap van Bradley, die hij met zijn harde schot neemt.

De tweede helft begint weer met een kans voor Bradley die mooi wordt aangespeeld door Mike.
Daarna maakt Feijenoord 4-0.
Uiteindelijk maken ze nog 5-0.
Wat hebben onze mannen hard gewerkt! We hebben best veel kansen gehad, maar hebben deze niet afgemaakt. En feijnenoord deed dat wel..
Geeft niets! Volgende week hebben we weer een  nieuwe kans!